Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
Прекалено е много,освен ако не е пред състезание,където се храниш вече основно с протеин,което пак не е така при всички. Нашите културисти хич не ме радват като ги гледам на по 50 въглехидрат да ми карат преди състезание като знам,че има хора,където си седят като тях целогодишно на по 500-600 въглехидрат,а те се измъчват вече на по минимум въглен.
Е аз си знам ,че не мога да ги усвоя всичките ,но нека да са повече,от колкото по-малко.Аз познавам момчета,който седат на 3 лчжици зехтин на ден и месо преди състезание,което за мен е пълен абсурд,говора за момчета който са 100-тина килограма.Аз се чиста с 120 гр въглехидрат на ден. А моя приятел с 300-350. Не знам тия хора как живеят 1 месец само на зехтин ,месо и вода и 10293847 вида харчета,и на всичкото отгоре на нищо не приличат.Ние с него си бяхме ебати свежарките,всички други бяха много зле. Пияни,гладни.. Абе някакъв пълен ужас са тука тия състезания, Бикините се тъпчеха с некви хапчета да не им излиза водата от мускла,аз съм се съсипала от смях. На всичкото отгоре почна в 3.30 ,с 2 часа и половина закъснение. ,абе не искам да коментирам .