Първоначално написано от
BAN.ili.NE
За 3 път питам за този филм и никой не го знае. Като вие не го знаете кажете ми кой да питам тогава ? Ето пак ще ви го разкажа и дано някой от вас се сети или пък го знае. Негър и негов партньор биват повикани от шефа си или не знам кой за някаква си мисия. Отиват и те вече са намислили да взривяват вратата и да влизат, но негъра предлага да влезе в ресторанта или хотела беше не знам.... и да се опита да овладее ситуацията. Та промъква се от някъде облечен като сервитьор и влиза в ресторанта/хотела и никой не го заподозрява. Бля бля не знам си кво и накрая не му стига време като не предприема нищо и шефа на спец. частите или там командоса не знам си кой, който всъщност е отвънка заповядва на екипа да взривяват. Партньора на негъра не е съгласен, но те пак си взривяват и от експлозията негъра остава сляп, макар и да се предпазва с ръце, когато помещението/вратата бива взривено/а. Та после много обичал работата си и започват да му правят изследвания, да експериментират с него и така си връща зрението, но само нощем и това неговият партньор му помага, без знанието на спец. частите, щото нали е уволнен вече, след като е ослепял. Та после му възлагат задача, май партньора му да открадне нещо от някаква си сграда, като спрат тока. Той нали само в тъмното вижда и така го краде... Главата започва да го боли и такива...