- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KoDaPraim
Така по същество да минемТа значи има едно момиче от моя клас където ме харесваше и имаше симпатии върху мен, но аз го раздавах плейбой и на НЕДОСЕГАЕМ.Това повече я привличаше, но това спря когато тя стана гадже с някав. Тогава започнах и аз да я харесвам до тагава степен, че да мисля мн. за нея.Почнах да се държа добре с нея не както преди МАЧОВСКАТА и тя ме отблъсна... СЕ Е**м МАЗОХИСТА ама явно съм странна личност и са страдаме ко да праим
Та въпроса ми е как да я спечеля
![]()
Ми честно ли не е тролСъжалявам за неграмотното писане, може би за това си помислила,че е трол
![]()
Върни се към първоначалния си имидж
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Покажи й кинти сваляй гащите и ще я спечелиш.Ще се направи на обидена,но ще се пречупи![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Като за начало да се научиш да пишеш?!
И второ покажи и ,че се интересуваш от нея. Нещо мило направи.
Тя вече не те харесва и най-вероятно й е писнало от "МАЧОВСКОТО" ти държание.Не мога да те съветвам нито да я търсиш,защото няма никаква гаранция,че ще отвърне на чувствата ти,нито мога да те съветвам да я оставиш на мира,защото не се знае дали няма все още симпатии към теб(което според мен е по-малко вероятното).Само да си кажа-след дъжд качулка,сам си си виновен за ситуацията.Бъди си мачо и си ходи по к*рви.
аз ги склонявам с пимп слап
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
Много неграмотно бе, едвам ти се разбира. Първо се научи да пишеш и да говориш правилно. И чак след това се замисли и помисли над това какво да промениш в себе си за да и се харесаш отново.
същото направи и момчето което аз харесвах ама той вече дори и опити не прави да си ме върне... ии обръщай й внимание иначе нищо няма да се получи![]()
Като за начало отваряш един учебник по български и се учиш на елементарна грамотност.
После идваш тук и си оправяш заглавието и изобщо цялата тема.
След това и показваш, че вече можеш да си напишеш името без да правиш грешки и туко виж ти вързала.