.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: KoDaPraim

zeleno4ove4e
    Guest

Unhappy KoDaPraim

Така по същество да минем Та значи има едно момиче от моя клас където ме харесваше и имаше симпатии върху мен, но аз го раздавах плейбой и на НЕДОСЕГАЕМ.Това повече я привличаше, но това спря когато тя стана гадже с някав. Тогава започнах и аз да я харесвам до тагава степен, че да мисля мн. за нея.Почнах да се държа добре с нея не както преди МАЧОВСКАТА и тя ме отблъсна... СЕ Е**м МАЗОХИСТА ама явно съм странна личност и са страдаме ко да праим Та въпроса ми е как да я спечеля

Мега фен Аватара на tori
    Не-особено-успешен-начин-за-тролване.
    Чал.

zeleno4ove4e
    Guest
    Ми честно ли не е трол Съжалявам за неграмотното писане, може би за това си помислила,че е трол

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Върни се към първоначалния си имидж
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Покажи й кинти сваляй гащите и ще я спечелиш.Ще се направи на обидена,но ще се пречупи
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Голям фен Аватара на shusha
    Като за начало да се научиш да пишеш?!
    И второ покажи и ,че се интересуваш от нея. Нещо мило направи.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Тя вече не те харесва и най-вероятно й е писнало от "МАЧОВСКОТО" ти държание.Не мога да те съветвам нито да я търсиш,защото няма никаква гаранция,че ще отвърне на чувствата ти,нито мога да те съветвам да я оставиш на мира,защото не се знае дали няма все още симпатии към теб(което според мен е по-малко вероятното).Само да си кажа-след дъжд качулка,сам си си виновен за ситуацията.Бъди си мачо и си ходи по к*рви.

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    аз ги склонявам с пимп слап
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Много неграмотно бе, едвам ти се разбира. Първо се научи да пишеш и да говориш правилно. И чак след това се замисли и помисли над това какво да промениш в себе си за да и се харесаш отново.

същото направи и момчето което аз харесвах ама той вече дори и опити не прави да си ме върне... ии обръщай й внимание иначе нищо няма да се получи

Голям фен Аватара на JuStElly
    Като за начало отваряш един учебник по български и се учиш на елементарна грамотност.
    После идваш тук и си оправяш заглавието и изобщо цялата тема.
    След това и показваш, че вече можеш да си напишеш името без да правиш грешки и туко виж ти вързала.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си