.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Спешно Помощ!

Здравейте на всички.
    Напоследък имах доста сериозни проблеми с гаджето ми. За малко да скъсаме скарахме се здраво и т.н.
    Оправихме се вече но тя сега има други проблеми с семейството и други работи в който аз предлагам помощ но тя не приема ( пари ) .
    След месец заминавам в чужбина и няма да съм с нея 2 месеца, след няколко седмици тя има рожден ден и мислех да и взема едно мече ( тез големите по 1 метър дето са ) и един букет с 50 рози.
    Но няма да е достатъчно, искам да е изненадам с нещо друго. ако може да не е свързано с пари .
    просто искам да е направя щастлива да си върнем връзката както беше и да се зарадва
    МОля ви мнения ако може , идеи. Ще съм благодарен , мерси за вниманието.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Познаваш ли момата добре? Знаеш ли има ли инереси, любими неща ако знаеш, то тогава ще бъде лесно.

Мега фен Аватара на 102
    Винаги съм се чудел, как изглежда букет състоящ се от 50 рози....

Момичето явно има доста сериозни проблеми в семейството...първо се опитай да поговориш с нея и и кажи,че може да разчита на теб ако има нещо,за да я успокоиш.За букета и мечето:ще бъде много мило и сладко,всяко момиче би си мечтало за това моят съвет е да включиш един гооооооляяяяям шоколад

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Аз лично не съм фен на оправянето на връзки чрез подаръци,още по-малко 1 метрови плюшени мечки и букети по 100лв,но както и да е,ти си познаваш момичето най-добре.Аз те съветвам да бъдеш до нея и да я подкрепяш,не материално (пари),ами да усети,че си там,че не е сама в трудните моменти и може да ти има доверие.Бъди мил с нея,щом има много проблеми напоследък и не й създавай допълнителни грижи.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Само си прахосваш парите за путка, която дори не го заслужава.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Само си прахосваш парите за путка, която дори не го заслужава.
    пффффф

еми ти я познаваш най-добре
    това е доста мило и не е въпроса в това, че ще прахосаш пари за нея и тя ще се почувства специална, ами важен е жеста, дори и една роза да е..
    както казаха най-важното е да я подкрепяш и да бъдеш мил с нея ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си