- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спешно Помощ!
Здравейте на всички.
Напоследък имах доста сериозни проблеми с гаджето ми. За малко да скъсаме скарахме се здраво и т.н.
Оправихме се вече но тя сега има други проблеми с семейството и други работи в който аз предлагам помощ но тя не приема ( пари ) .
След месец заминавам в чужбина и няма да съм с нея 2 месеца, след няколко седмици тя има рожден ден и мислех да и взема едно мече ( тез големите по 1 метър дето са ) и един букет с 50 рози.
Но няма да е достатъчно, искам да е изненадам с нещо друго. ако може да не е свързано с пари .
просто искам да е направя щастлива да си върнем връзката както беше и да се зарадва![]()
МОля ви мнения ако може , идеи. Ще съм благодарен , мерси за вниманието.
Познаваш ли момата добре? Знаеш ли има ли инереси, любими неща ако знаеш, то тогава ще бъде лесно.
Винаги съм се чудел, как изглежда букет състоящ се от 50 рози....
Момичето явно има доста сериозни проблеми в семейството...първо се опитай да поговориш с нея и и кажи,че може да разчита на теб ако има нещо,за да я успокоиш.За букета и мечето:ще бъде много мило и сладко,всяко момиче би си мечтало за товамоят съвет е да включиш един гооооооляяяяям шоколад
![]()
Аз лично не съм фен на оправянето на връзки чрез подаръци,още по-малко 1 метрови плюшени мечки и букети по 100лв,но както и да е,ти си познаваш момичето най-добре.Аз те съветвам да бъдеш до нея и да я подкрепяш,не материално (пари),ами да усети,че си там,че не е сама в трудните моменти и може да ти има доверие.Бъди мил с нея,щом има много проблеми напоследък и не й създавай допълнителни грижи.
Само си прахосваш парите за путка, която дори не го заслужава.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick