.

Виж резултатите на анкетата: С кой недостатък бихте сте примирили у партньора си?

Гласували
31. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • излишни тлъстинки

10 32,26%
  • малък пенис/малки цици

9 29,03%
  • нечистоплътност

0 0%
  • косми по интимните зони,под мишниците

3 9,68%
  • мрази да прави нещата, които ти обичаш

6 19,35%
  • няма добро образование/работа

4 12,90%
  • (опция за момичета) не те черпи

8 25,81%
  • не празнува св. валентин/годишнината ви

9 29,03%
  • пуши/пие

22 70,97%
  • излиза често без теб с приятели/приятелки

8 25,81%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

С кой недостатък бихте сте примирили у партньора си?

С кой недостатък бихте сте примирили у партньора си?
    Темата е сериозна!
    Ако на някой ме му харесва, нека не коментира
    Въпроса е както за момичета, така и за момчета!
    Последно редактирано от ilikenestea : 06-13-2013 на 22:02

anonymous708973
    Guest
    Живо ме вълнува кой би се примирил с малък полов орган.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А-сексуалните

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^девствените

точно изброените са ми много далече от критериите...не бих понесла само да мрази нещата, които обичам да правя...кво тогава иска от мене, като не харесва поне малко моите любими работи
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    пие/пуши, не празнува св.Валентин и мрази да прави нещата, които аз обичам. ;д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Е, ами като за начало половия орган не е най-важното! Аз искам да поддържаме емоционална връзка, а не той непрекъснато да ми гледа деколтето и аз на него пакета!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Единствено излишни килограми не ми пречат, с другите неща няма да се чувствам добре с такъв човек. Е, някои са по-приемливи, ама пак ще искам да ги променя, така че не става.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GermanGirl Виж мнението
    Е, ами като за начало половия орган не е най-важното! Аз искам да поддържаме емоционална връзка, а не той непрекъснато да ми гледа деколтето и аз на него пакета!
    Ще знаеш, всички, за които половият орган има значение, нямаме никаква емоционална връзка с партньорите си
    Никъде не съм написала, че е най-важното, но има голямо значение... какво ли ти обяснявам. Като попаднеш на такъв, когото да се налага да питаш дали е вътре, друга песен ще запееш.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от GermanGirl Виж мнението
    Да ти кажа, тя емоционалната връзка е до време. После, ако не си гледате деколтетата и пакетите, значи сте приятелки и може да почнете да си сплитате косите.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Много от изброените в анкетата отговори не смятам за недостатъци. Единствено бих възроптал, ако няма изградени хигиенни навици, като към това ще включа и обезкосмяването на мишниците. Но за радост такива жени се срещат сравнително рядко.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да ви имам и критериите. Тва с честите излизания би ме подразнило. И може би ако ми се натрапва с това че не харесва нещата, които правя. С другото съм окей

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Забравих и малки цици - не ми пречи. (Желателно е да не са по-малки от моите поне де хахахаха)

Излишните килограми - ама да не са много. Не е речено, че трябва да е като модел, ама да не се налага да я вдигам с фадромата сутрин от леглото...
    Малки цици - не е нещо фатално, така че ок.
    Пиенето и пушенето - като иска, нека да си пуши, ама пиенето - само докато сме заедно, че съм се нагледал на пияни момиченца и жени и такова нещо не ми трябва в живота. Пък когато сме заедно, нека си порка, аз ще ѝ бера грижата

Останалите неща са неприемливи за мен и няма да ги толерирам (това с годишнини, св. Валентин е малко 50:50, но все пак бих се зарадвал, тя да се сети, че днес правим Х месеца или някаква годишнина, примерно)
    Последно редактирано от r0073x : 06-14-2013 на 13:14

Като изключим пушенето и пиенето(имам предвит да пие с мярка) , излизането с приятели и окосмяването до някъде да не прелича на горила .Никое от останалите не бих приела .

Мега фен Аватара на Chacho
    Що за тема?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    амиии пиенето и пушенето , ако си учи уроците и се държи добре с мен - не ме интересува друса ли се с цигарки и пие ли , то не е мой проблем - а негов

Супер фен Аватара на tireheb
    нечистоплътност, косми и образование са задължителните. подчертавам ОБРАЗОВАНИЕ, а не работа, щото не е едно и също.
    останалите неща се преглъщат

затва, момиченца мили, учете си уроците за да може да бъдете с яки пичове КАТО МЕН

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Не бих се примирила с нечистоплътността определено. Да пие също ако не е умерено и всекидневно- пияница вкъщи не ми трябва, а и много мразя да гледам близките си хора пияни. Няма да си кривя душата и ще кажа,че последния вариант също би бил голям проблем- излиза често без теб с приятели,като ключовата дума е често...всеки иска да си излиза с неговите си хора от време на време, но ако е постоянно не би ми било приятно,а и би ми се искало тенденцията е повечето приятели да са ни общи, та никой да не се сърди.
    Малкия пенис също не мисля би се понравил на повечето жени, включително и на мен.

Мега фен Аватара на tori
    Почти нищо от изброените не ми е дразнещо. Само нечистоплътността. Ама слава Богу нямаме такъв проблем. И за мразенето на нещата, които аз обичам да правя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си