.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    "Защо хората не са искрени?" - а защо това е проблем за теб?

Мега фен Аватара на tori
    Има някои неща, които не трябва да се обсъждат с други. Щеш, нещеш не можеш да познаваш някого напълно. И докато не разбереш тази подробност и не свикнеш с нея, има да трошишнерви на поразия. Всеки има нужда от лично пространство и време.

Цитирай Първоначално написано от wtfstfu91 Виж мнението
    Защо хората постоянно ги е страх да действат? Защо не си кажат това, което имат на сърцето? Толкова ли са жалки? Последното беше риторичен въпрос - хората са адски жалки. Нямам думи. Не мога да повярвам, че може да съществуват толкова неискреност и лъжи на едно място.
    Всички хора сме такива, идва момент в който просто ни е страх да кажем истината дали на някой друг или пред себе си. Просто ни е страх от последствията, затова всеки започва да лъже и маже в един момент. Хората са такива злобари, страхливци, жалкари, комплексари и все такива приятни работи. Това не е нещо ново и не знам защо се учудваш на всеки в природата е да е такъв, малко или много. Просто трябва да привикваш с мисълта, че хората са мизерници и да не им се впрягаш толкова.

Интересно и аз си задавам тези въпроси от години, но не стигам до някакъв отговор, а само с глупости се занимавам и се опитвам за известно време да не им обръщам внимание, но след известно време пак идва онзи момент,когато се разочароваш от тях. И така човек се върти в един кръг, нямам думи вече.

anonymous768631
    Guest
    Бил съм с достатъчно момичета...
    Грешно твърдение само по себе си.

А по темата: хората ги е страх, дори срам понякога да се открият. Повече мислят, че няма да срещнат разбиране и се държат неадекватно...и съответно не срещат разбиране за елементарни неща. Предположенията им се потвърждават.
    А колко по-лесно е човек да говори за това, което мисли, и това, което мисли.

Юлия/а/н даде много хубаво мнение.
    Иначе... явно аз съм сбъркан да говоря каквото ми е на душата. Когато на някого не му харесва нещо - трябва да го каже, не да лъже. Бе, социализацията ни за над 10 000 години е на критично ниво. Червеи сме в социалното си развитие. Всеки се оправдава... не да каже: "не искам", "не ми се ходи", ами... "нямам време", "не мога сега", Примери давам, нищо конкретно. Радвам се, че повечето оттук сте осъзнали тези неща, аз съм живял в бая розов свят досега явно.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    ...Всеки се оправдава... не да каже: "не искам", "не ми се ходи", ами... "нямам време", "не мога сега", Примери давам, нищо конкретно. ..
    Добре, ако мислим над тези примери, които си казал, тогава да го погледнем така:
    а)Страхуват се от скандал, защото често се случва да откажеш по начина, по който си дал пример, и другите веднага му се нахвърлят.
    б)Станал си им скучен, но гледат да са по-любезни.
    Доста хора са искрени, но понякога се налага малко обратен отговор от истината. Не защото от скука го правят, а защото се страхуват да признаят, страхуват се от последствията или някой нов скандал. Няма напълно искрени хора в този живот, дори и най-искрения човек в дадени моменти лъже. Може и да си най-милия и да поемаш цялата истина, която ти се казва, но това няма да промени нищо към останалите да трупат и други лъжи. Дори и дворци да им поднасяш, няма да се променят.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

всеки се опитва да излъже а аз искам просто да чуя нещо истинско искам да опозная истинската същност на човека но никога не успявам и всеки път оставам разочарована FUCK MY LIFE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си