- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Прекалявате с малоумните си теми!!(Прочетете,няма да съжалявате!)
Честно хора в последно време само тъпотии гледам в форума!Теми от сорта "Защо ми е космат х*я" ,"имам кафяво течение-помощ","не знам как се използва презерватив" и тем подобни.Абе хора тук ли е мястото да обсъждате тъпотата си!Защото от тия теми направо ви личи колко сте малоумни!И в последно време само някакви идиоти дето явно си нямат представа какво е секс и нямат никаква представа как да се пазят ми пишат теми от сорта на "мисля,че съм бременна" или "правих секс за 2-ри път и пак ми тече кръв".Абе хора тук ли е мястото за това??Разбирам,че се интересувате ама първото нещо това не е за тук,не питайте нас!Питайте лекар,гинеколог или поне родителите си,защото най-малкото ние не можем да ви помогнем с нищо и ние разбираме колкото вас и хич не ни интересува кой имал червено,кафяво или незнамси кво течение.Осъзнайте се бе хора!Разбирам теми като "той ме заряза какво да правя" или "как да излезем от приятелската зона" и тем подобни.Такива въпроси задавайте,а не "защо не ми расте пишката?".Сега всички ще ме хейтват и едва ли не аз ще съм виновна за това ама съм готова за хейта.Давайте!Ама да знаете,че съм си права като го казвам!Мерси за вниманието!
Trolololo
Ъх...вие не разбрахте ли, че Teenproblem е за това - да помага на дезориентираните хора. Какво искаш да намериш тук? Много ясно, че ще са тъпи темите. Аз съм се регистрирал ей така - за мадафаката да пиша глупости по темите, както правя сега (само дето ти говоря сериозно). Тийнпроблем е за объркани и не знаещи тийнове. Вбокс е за хора, дето се снимат, докато се набират и такива, дето точат лиги по фейк профили на момичета, Влогбокс е за нарциси с комплекси за малоценност, но без особен талант и това е положението.
Един единствен сайт има в българското интернет пространство, където има реален контрол за глупави хора и не могат да се гледат простотии в него....един...
Ти да не си особено умен и интересен с тази си тема? Всички тук имаме някакъв проблем. Кой с гаджето, кой с главата... Гледаме да си помагаме. Някои теми са тъпи, други са дъвкани хиляди пъти. Не можеш да обвиняваш някого, че иска да пита нещо. Само можиш да му се хилиш ако е твърде тъп. Ахахаха...
А ти какви теми очакваш да има? Единственият проблем е, че въпросите се повтарят все едни и същи, понеже никой никога не си прави труда да потърси.
И даваш акъли да се питат родителите, но ти самата би ли попитала майка ти защо ти тече кръв и 2рият път или как точно се поставя презерватив? Ако да, ок, до някаква степен е хубаво, че с майка ти си споделяте, но ако отговорът ти не, коя си ти да съдиш?
Твоята тема да не би да е пък от разумните теми, където да липсва малоумщина?
Това е teenproblem: сайт, който да помогне на незнаещи, объркани, депресирани и така нататък, тийнейджъри. И много от темите са дъвкани, да. Въпросите на някои пък могат да ти се сторят тъпи, защото именно ти имаш някакви познания в областта, но питащия - няма. То затова пита и пуска теми.
И ако темите тук не ти харесват, замисъла на сайта и форума не ти харесва - то тогава какво правиш тук?
ОФФ...Аз и точно това очаквах-да ме нападнете веднага!Нямах предвид всички теми или че са дъвкани и тем подобни.Не съм казала,че всички са тъпи просто теми от сорта "Колко ви е дълъг х*я" или "имате ли косми на онова място" с извинение са чиста форма на простотия!Нищо не съм казвала за другите просто искам мъничко да се ограничи тъпотията и да питат малко по-нормални въпроси.Защото просто не мога да приема,че момиче на 15 години ми прави тема "имам кафяво течние след с*кс"...О и аз точно за секс ако е нямам никакви познания,но се съобразявам,че тук не е мястото където да питам за това!
Последно редактирано от princess_sissi : 04-05-2013 на 13:16
Да, права си, че има доста малоумни теми. Някои от тях биват заключвани от модераторите, но може би и самите те не могат да смогнат с абсолютно всички.
Сега разбрахте ли какво имам предвид?! Един човек поне ме разбра правилно! Мерси...
Проста си, душата. Някои от тия теми ги пускат, за да видят колко такива като тебе ще се хванат на въдицата. Peace.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Споко, и твоята тема се вписва в класацията ти за най-смотани.
Everything changes, but beauty remains ...