Днес бяхме навън с приятели и се запознахме с едни момчета , но единият от тях беше различен -супер мил и печен , много го харесах не си свалих очите от него.Говорихме си всички там и той само ме поглеждаше , лигавехме се правихме глупусти и след няколко часа аз и една приятелка трябваше да си тръгваме.Но той искаше да отидем малко по-далеч от другите , за да ми каже , че много ме харесва и, че съм му много симпатична.След това ме целуна , но като се обърнах видях , че едно момче / съученик / е бил зад нас и ни е видял.идея си нямах какво прави дори в тоя квартал , който му е адски далеч , но проблема е ,че е влюбен в мене от 2 години / айде 5-6 клас по-малки сме били , но сега е друго - на 14 съм :дд / и той ми е близък много много гадно му стана едва ли не щеше да заплаче като момиче .... избяга и почна да тича някъде нкой не видя къде и всички започнаха да го търсят.Сега незнам какво да правя много ми стана гадно , просто неописуемо беше да го видя такъв и незнам дали да се виждам с момчето , което се запознахме / казва се дани / или не. Незнам , какво трябва да направя. ;((