.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

изтрих звука на компа

Вчера си слушах музика и си изкгасих компютара и после го включвам пак и нямам иконката звук кога влезнах в котролния панел при звука сичко беше бледо . Май истрих цялата програма ще ми помегнете ли да си го върна спешно е а ням диск за компа. чакам отговори и програми

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Отиваш в контролния панел, после в Добавяне на нов хардуер и избираш аудио пака в зависимост от това, кое точно ти липсва

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не е нужно да пускаш дузина еднакви теми.
    Местя в Информационни технологии.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не е нужно да пускаш дузина еднакви теми.
    Местя в Информационни технологии.
    съжалявам многа много нщ ми забиваше и аз аз много пъти натисках прати и са се пратили много теми

Пробвай да го оправиш, чрез "System Restore"

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    пробваи с еверест ако незнаеш драивера на звука и го дръпни от нета и готово

Град
    във филма ..
    "изтрих звука" - хвърлих колонките през терасата

Who's next!

незнам драивера :( май пак мама ще вика майстора вече три пъти го трия и все вика майстор и взима по 10 лв и ся тоя път ми каза сама да си го оправя аз не мога да го оправа :( ама тоя път няма да блея кат овца а ще гледам внимателно ко праи и ще си записвам даже :lol: :D

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Как разбра че си го изтрила не се чува ли?Когато си купува компютъра не ти ли дадаха дискове с драйвъри.Свали Еверест и виж с кой драйвъри си,изтегли ги и ги инсталирай.Тези майстори само за едно няма нищо взимат пари да натисне два пъти Некс и един път Финиш
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Как разбра че си го изтрила не се чува ли?Когато си купува компютъра не ти ли дадаха дискове с драйвъри.Свали Еверест и виж с кой драйвъри си,изтегли ги и ги инсталирай.Тези майстори само за едно няма нищо взимат пари да натисне два пъти Некс и един път Финиш
    true true !

ПТ- не знам как си успяла да "изтриеш звука" за пореден път..
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от sladyranka9
    незнам драивера май пак мама ще вика майстора вече три пъти го трия и все вика майстор и взима по 10 лв и ся тоя път ми каза сама да си го оправя аз не мога да го оправа ама тоя път няма да блея кат овца а ще гледам внимателно ко праи и ще си записвам даже
    Ако искаш пиши ми на ЛС да се разберем - ще се свържа към твоя компютър посредством програмката "TeamViewer" и ще разреша проблема, без да ти взема 10 лв. като "майстора"

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    еп емам няколко диска с копютара ама пробвах ищо не разбрах ами как разбръх че няма звук просто като си пуснах песни и те си вървяха и нищо не се чуваше полсе погледднах и я намяще иконката влезнах в менюто и звука беше блуд сичко ем така ръзбрах :-o

той и аз нз как го трия просто слушам си някоя песен и после гаса компа и го включа нали после и гледам нямая иконката :shock: :lol: той майстора не може да си обясни кво пра той аз :? :D :(

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Realtek AC'97 Audio 4.0
    Търси за нещо такова или опитай с KMplayer съмнявам се да не си изтрила някой кодеци
    http://kmplayer.en.softonic.com/
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

аве еи ретарди чуваи ся злетак даваш дясно копче на my computer и цъкаш manage

Uploaded with ImageShack.us после даваш device maneger

Uploaded with ImageShack.us след като ти липсва звука там треа да има нещо с жълт удивителен даваш на него дясно копче и цъкаш update driver

Uploaded with ImageShack.us ама ппреди тва слагаш диска с driverite

Uploaded with ImageShack.us дето варвят с компа ти и там даваш "да само този път"

Uploaded with ImageShack.us после next, next, next.... там ще зарежда след тва finish и то ще пита дали да рестартираш компа сега или по късно цъкаш restart now и толкос след ретарта ще имаш звук...

The legends don't die i am a living example!

shieldpro мерси ацки много оправих го добрече ми показа картините благодаря и за др мнения :grin:

Az imam dr problem nqmam zvuk ot vbox i youtube a pesnite,koito sa iztegleni trugvat. Nqkoi ako moje da pomogne?

Фен
    Деинсталирай си флаш плеъра, и си инсталирай друг.

http://get.adobe.com/flashplayer/

Абе щом не си изтрила монитора пак добре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си