- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- изтрих звука на компа
Вчера си слушах музика и си изкгасих компютара и после го включвам пак и нямам иконката звук кога влезнах в котролния панел при звука сичко беше бледо . Май истрих цялата програма ще ми помегнете ли да си го върна спешно е а ням диск за компа. чакам отговори и програми
Отиваш в контролния панел, после в Добавяне на нов хардуер и избираш аудио пака в зависимост от това, кое точно ти липсва
Не е нужно да пускаш дузина еднакви теми.
Местя в Информационни технологии.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
съжалявам многа много нщ ми забиваше и аз аз много пъти натисках прати и са се пратили много темиПървоначално написано от kalpazanka
Пробвай да го оправиш, чрез "System Restore"![]()
пробваи с еверест ако незнаеш драивера на звука и го дръпни от нета и готово![]()
"изтрих звука" - хвърлих колонките през терасата![]()
Who's next!
незнам драивера :( май пак мама ще вика майстора вече три пъти го трия и все вика майстор и взима по 10 лв и ся тоя път ми каза сама да си го оправя аз не мога да го оправа :( ама тоя път няма да блея кат овца а ще гледам внимателно ко праи и ще си записвам даже :lol: :D
Как разбра че си го изтрила не се чува ли?Когато си купува компютъра не ти ли дадаха дискове с драйвъри.Свали Еверест и виж с кой драйвъри си,изтегли ги и ги инсталирай.Тези майстори само за едно няма нищо взимат пари да натисне два пъти Некс и един път Финиш
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
true true !Първоначално написано от Anf3tamin4o
ПТ- не знам как си успяла да "изтриеш звука" за пореден път..![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Ако искаш пиши ми на ЛС да се разберем - ще се свържа към твоя компютър посредством програмката "TeamViewer" и ще разреша проблема, без да ти взема 10 лв. като "майстора"Първоначално написано от sladyranka9
![]()
еп емам няколко диска с копютара ама пробвах ищо не разбрах ами как разбръх че няма звук просто като си пуснах песни и те си вървяха и нищо не се чуваше полсе погледднах и я намяще иконката влезнах в менюто и звука беше блуд сичко ем така ръзбрах :-oПървоначално написано от Anf3tamin4o
той и аз нз как го трия просто слушам си някоя песен и после гаса компа и го включа нали после и гледам нямая иконката :shock: :lol: той майстора не може да си обясни кво пра той аз :? :D :(
Realtek AC'97 Audio 4.0
Търси за нещо такова или опитай с KMplayer съмнявам се да не си изтрила някой кодеци
http://kmplayer.en.softonic.com/
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
аве еи ретарди чуваи ся злетак даваш дясно копче на my computer и цъкаш manage
Uploaded with ImageShack.us после даваш device maneger
Uploaded with ImageShack.us след като ти липсва звука там треа да има нещо с жълт удивителен даваш на него дясно копче и цъкаш update driver
Uploaded with ImageShack.us ама ппреди тва слагаш диска с driverite
Uploaded with ImageShack.us дето варвят с компа ти и там даваш "да само този път"
Uploaded with ImageShack.us после next, next, next.... там ще зарежда след тва finish и то ще пита дали да рестартираш компа сега или по късно цъкаш restart now и толкос след ретарта ще имаш звук...![]()
shieldpro мерси ацки много оправих го добрече ми показа картините благодаря и за др мнения :grin:
Az imam dr problem nqmam zvuk ot vbox i youtube a pesnite,koito sa iztegleni trugvat. Nqkoi ako moje da pomogne?
Деинсталирай си флаш плеъра, и си инсталирай друг.
http://get.adobe.com/flashplayer/