.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Exclamation Как да се справя с положението!? ;(

Здравейте! Много се надявам да ми помогнете с безопасно решение на проблема и с някой и друг съвет...
    Вчера две мои приятелки дойдоха у нас. По едно време двете излязоха нанякъде и си оставиха нещата вкъщи. Включително и чантата на едната, в която в последствие се оказа, че има 7 лева. След известно време те се върнаха и си тръгнаха.
    Вечерта майка ми ми даде 9 лева (като се има в предвид, че по принцип имам джобни от по 2-3), защото по време на рождения ми ден беше в чужбина и не успяла да ми купи подарък.
    Когато отидох на училище тази сутрин, приятелката ми, чиято чанта беше останала за час вкъщи, ме попита дали не съм виждала едни 7 лева в чантата й(знам, че се прекалено много повтарям "чанта", ама не мога да измисля друго (: ). Отговорих й, че не съм.
    Преди близо 30 минути получих обаждане от непознат номер. Търсеха мен. Попитаха ме с колко пари съм била днес на училище, колко пари ми дават по принцип и откъде съм взела пари. Разказах им същото, което написах по-горе (за майка ми и рождения ден). После имаше "Ахааам..." и "Значи не си взела парите от нея?". Не бях и го казах. После думите на момичето отсреща бяха: Сега ме слушай много добре. В понеделник в 10 и половина, много добре ли ме чу - 10 и половина, ще й върнеш парите, за да не се разправяш с мен. А повярвай ми, не искаш това да става. Знам много добре къде живееш и ще се постарая да не ме забравиш скоро.
    Не знам какво да правя! Иди, че докажи, че не си взел парите! Онова момиче не се шегуваше и ако е тази, за която я мисля е доста бойна (и е по-голяма с две години от мен). Много ме е страх...
    Лошото е, че все покрай мен се случват такива неща, за които и на челна стойка да застана, пак няма да мога да ги докажа...!!!
    Ужас... какво да правя???
    Помогнете!

anonymous895156
    Guest
    На първо време кажи на родителите си за това. Може да ти изглежда тъпо, но ако ти имаш дъщеря, няма ли да искаш да знаеш, когато я заплашват?
    Ясно е, че момичето, което ти е позвънило, е било подучено от приятелката ти, още по-ясно е, че тя не ти е никаква приятелка, щом те обвинява без доказателства и кара разни курви да те заплашват.

Супер фен Аватара на tireheb
    или просто й дай 7 лева, да не се занимаваш с глупости ?

Със сигурност ще говоря с мама за това. Притеснява ме обаче "курвата", която ме заплашва. Звучеше си съвсем сериозно иии да.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Да ви имам приятелствата... Ако не си направила нищо си дръж на своето! Ако й дадеш 7 лева автоматично излизаш виновна и никой няма да ти вярва за напред. Оплачи се на класната на момичето, което те заплашва, на родителите й, на класната на "приятелките" ти, на вашите, на арменския поп ако щеш!
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Супер фен Аватара на nexttt
    Ако не искаш много разправии, просто й дай 7 лева.Кажи, че просто не искаш да имате конфликти и за това постъпваш така.

Как ще ѝ дава пари като не е виновна бе, вие нормални ли сте? По-голям приятел, роднина момче нямаш ли да ѝ звънне един телефон на тази? Или направо дай на баща ти да ѝ се обади.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Ако не си взела парите, недей да връщаш нищо. Ще излезеш виновна и ще изгубиш доверието на хората.
    Обясни ситуацията на родителите ти и нека те се обадят на родителите на момичето, чийто пари липсват. Нека родителите ти да изяснят на "приятелката" ти и нейните родители, че ако трето момиче те заплашва и бие, още повече за нещо, което не си извършила, ще има последствия!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от Just Smile :) Виж мнението
    Здравейте! Много се надявам да ми помогнете с безопасно решение на проблема и с някой и друг съвет...
    Вчера две мои приятелки дойдоха у нас. По едно време двете излязоха нанякъде и си оставиха нещата вкъщи. Включително и чантата на едната, в която в последствие се оказа, че има 7 лева. След известно време те се върнаха и си тръгнаха.
    Вечерта майка ми ми даде 9 лева (като се има в предвид, че по принцип имам джобни от по 2-3), защото по време на рождения ми ден беше в чужбина и не успяла да ми купи подарък.
    Когато отидох на училище тази сутрин, приятелката ми, чиято чанта беше останала за час вкъщи, ме попита дали не съм виждала едни 7 лева в чантата й(знам, че се прекалено много повтарям "чанта", ама не мога да измисля друго (: ). Отговорих й, че не съм.
    Преди близо 30 минути получих обаждане от непознат номер. Търсеха мен. Попитаха ме с колко пари съм била днес на училище, колко пари ми дават по принцип и откъде съм взела пари. Разказах им същото, което написах по-горе (за майка ми и рождения ден). После имаше "Ахааам..." и "Значи не си взела парите от нея?". Не бях и го казах. После думите на момичето отсреща бяха: Сега ме слушай много добре. В понеделник в 10 и половина, много добре ли ме чу - 10 и половина, ще й върнеш парите, за да не се разправяш с мен. А повярвай ми, не искаш това да става. Знам много добре къде живееш и ще се постарая да не ме забравиш скоро.
    Не знам какво да правя! Иди, че докажи, че не си взел парите! Онова момиче не се шегуваше и ако е тази, за която я мисля е доста бойна (и е по-голяма с две години от мен). Много ме е страх...
    Лошото е, че все покрай мен се случват такива неща, за които и на челна стойка да застана, пак няма да мога да ги докажа...!!!
    Ужас... какво да правя???
    Помогнете!
    нали се сеш че ако дадеш тия 7 лева ще кажат че си крадла и ако сега ги дадеш, автоматично и за в бъдеще пак ще искат от тебе не по 7 лева ами и по 20-30 повече

Как ще ѝ дава пари като не е виновна бе, вие нормални ли сте? По-голям приятел, роднина момче нямаш ли да ѝ звънне един телефон на тази? Или направо дай на баща ти да ѝ се обади.

Аз по-големи приятели си имам, ама точно в момента не бих искала да ги занимавам - завършват даскало .
    Имам един по-голям братовчед, но с него не поддържаме връзка.
    Хахах, а на баща ми и да му звънна - смисъл няма.
    Уф... безнадежден случай

Тогава говори с майка ти, тя да се разправя с родителите на това момиче. Не оставяй нещата така.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си