Добър ден.
Исках да ви попитам каква е разликата между оригинална версия и реплика?![]()
Що за глупав въпрос...
Що за "умен" отговор?
1. Репликата е в пъти по-евтина.
2. Ако примерно си харесал iPhone, не очаквай изобщо да има и неговите възможности. На пръв поглед може да са 1:1, но репликата е с...Андроид
3. Някои от репликите имат ТВ тунер, работят с 2 сим карти едновременно, докато оригинала няма такива екстри.
4. Репликите са с гадна батерия, дисплеите са ужасни и лесно можеш да ги бракуваш.
Абе като цяло - Made in China!
Женско съм! Пикая клекнала...
Май си нямаш на идея колко качествени китайски марки има. Може би не си сe позаинтересувала?
Реплика! все едно да си вземеш "телефон" играчка.
@OoVasKoO, какви са му възможностите? само можеш да разговаряш, това е. Нито ще можеш да му направиш ъпдейт, НИЩО.
@naksdy, има ОГРОМНА РАЗЛИКА м/у, оригинален iPhone, и реплика. ПРИМЕР: картата на репликата не е микро сд, и не се слага отстрани
Затова оригиналния е 1.200лв. А репликата 150лв.
. . . Дал съм линк. Не се изказвайте неподготвени. Като не сте чели доста за китайските телефони и техните възможности, защо трябва да хейтвате? http://www.gsmarena.com/lenovo_a820-5462.php - ей тва е телефона, който ще си поръчвам през лятото. Ще ми излезе под 300лв. Впрочем чел съм мнения на хора, които са много навътре и казват, че изработката на едно телефонче е до 150 долара, нататък всичко е реклама![]()
Последно редактирано от OoVasKoO : 06-12-2013 на 18:26
Не знам много за репликите, и не съм се интересувал.
Иначе този телефон който показваш, си заслужава парите.
Боклуци общо взето, колкото в Турция адидас и пума за 40 лева "стават", толкова са хубави и репликите на телефоните! Няма смисъл. Свако ми купува през месец нов телефон на дъщеря си... нормално! Все и взема някакви китайски реплики, които за нищо не стават, даже андроида им не е андроид!!! И се чуди, защо не и харесват! Досега за тези пари един свестен да беше взел... така че, не те съветвам да си вземаш реплика, освен ако не е по скъпичка и да става за нещо, едно момиче от нашия клас има някаква реплика, която не е толкова отрязана на екстри и става...