.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: That feeling :/

That feeling :/

Здравейте! Доста отдавна не съм ви писала, но започва да ме гризе нещо отвътре и искам да видя неутрални хора как мислят и въобще някакъв по-далечен поглед върху ситуацията...
    По принцип не обичам да се забърквам в някакви драми и т.н., гледам да съм над нещата и ако постъпват некоректно с мен, просто спирам да се занимавам.
    Миналата година октомври-ноември ходехме с едно момче. Почти когато правехме 2 месеца ме скъса, защото имал чувства към бившата си... (2 месеца не се сети, че има чувства, но както и да е). Не се бях влюбила кой знае колко, не бяхме и правили секс(virgin) и просто приех нещата,но като човек го харесвах, дори си останахме приятели - виждахме се по веднъж на месец, пишехме си от време на време, поддържахме си контакт, нищо повече. До април, когато започнахме да си затопляме отношенията, една вечер той ме целуна и така от тогава си имаме нещо, не връзка поради определени битови обстоятелства. Държи се добре с мен, разбираме се, за доверие не мога много да говоря, понеже винаги си имам едно наум заради предишната история. Тук идва и проблемът ми - макар че отношенията ни са добре, вътрешно някак си ми е гадно за предишната му постъпка. Още повече, че наскоро разбрах (не от него), че докато сме били заедно първия път, е пишел на бившата си да се съберат. И пак отново онова чувство, че ме е предал и т.н. Отделно имам материал да мисля, че е бил с мен само да спи с мен, което логически се връзва, ако съм му била просто rebound girl.
    Това за недоверяването не мога да кажа, че е само към него. Аз съм така по принцип с момчетата, защото доста са ме наранявали досега и не мога да се отпусна с човека от гледна точка да приема, че сме заедно и да си позволя да се привързвам много. С две думи - винаги съм на педал и съм готова във всеки момент да се изправя и възстановя при евентуална раздяла (да, знам, че е може би глупаво, но съм реалист).
    Въпросът ми е случвало ли ви се е да се чувствате така към човека - че ви е предал и т.н. макар че е било преди, има ли смисъл да продължавам да се занимавам с него при тези обстоятелства? Въпреки че примерно се разбираме и си допадаме като характери. Или съм много смотана и се вглъбявам в тъпи неща Въобще кажете си мнението за ситуацията. Благодаря предварително!

P.S.: Ако някой ме съветва да го попитам дали й е пишел наистина, не мога, понеже го научих от една приятелка и ще я поставя в изключително неудобна ситуация, ако го направя.
    Последно редактирано от SilverLinings : 06-13-2013 на 18:52

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Гадно е чувството,едно от най-гадните даже. Няма смисъл да продължаваш и да си on the hook. Просто няма смисъл...
    maDamn

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    според мен недей изобщо да мислиш...нито за него, нито за евентуална връзка
    остави се на течението и, ако почувстваш нещо просто му се отдай до края
    не го мисли толкова ;]

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Имаш два варианта:да оставиш всичко в миналото и да му простиш с идеята,че си допадате и всеки заслужава 2ри шанс или да решиш,че не можеш да забравиш постъпките му и да простиш и да приключите.Вие още не сте се събрали,доколкото разбрах,така че засега се наслаждавай на момента,не го мисли много и като дойде време да решаваш,ще избереш това,което ти е на сърцето.

Повече от фен Аватара на analgin
    Съмнението убива , винаги ще си с едно наум и няма да можеш да му се довериш , ако не искаш да сте само приятели по-добре се отдалечи от него

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    ще си намериш много по-добра стока

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си