.
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Обичам я...

Threaded View

Обичам я...

Ще започна от начало...
    Преди 3 години се преместих в ново училище и още от момента в който стъпнах там "Тя" ме грабна.
    В началото си пишехме, по всичко си личеше тя ме харесваше много, но аз не бях толкова сигурен в чувствата си...
    След известно време тръгнахме, но поради глупоста си да слушам хорското мнение я зарязах. След околу 2 месеца "осъзнах" какво искам и тръгнахме отново. Зарязах я пак...
    Не знам как всичко се извъртя по този начин но тя ми даде нов шанс... Тогава осъзнах колко много я обичам и колко много искам да съм с нея, в един момент тя започна да се държи студено, попитах я дали има нещо... отговорът беше не, но просто в погледът и си личеше че чувствата и не са същите както преди... Не след дълго изведнъж тя си тръгна и когато попитах приятелката и какво става тя ми каза - "Чувствата и не са същите както преди!"

Това ме съсипа, измъчвам се уникално много вече година и половина от както се случи това...
    Знам че съм се държал като боклук с нея и не съм оценявал чувствата и. За което се виня много.

П.С. На 16 съм.

Някакви съвети как да излезна от тази ситуация и да си я спечеля отново ?
    Последно редактирано от Chrez : 06-06-2013 на 18:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си