- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ви кефи и възбужда у един мъж?
определен вид облекло(например полицейска,военна униформа или костюм)
аксесоари (пръстени,очила,ланци и др)
ако ми говори мръсни думи
хубаво тяло с мускули и плочки
само излъчване като цяло
ако е много надарен
никак не ги разбирам... до сега например няма един убил се в България от скачане с бънджи или с парашут от новите (хора скачат хиляди пъти) ами ай по тази логика и в самолет и в кола да не се качаваме и на улицата е по-голяма възможността да те плъснат.........
Ами не знам човешките страхове са много и различни . Ставаше дума за това двамата да направите нещо различно и нестандартно .От това да си обикаляте кафетата и да седите ту а тях ту у вас.
и все пак не ги разбирам...
както и не разбирам тези,които предпочитат цял живот да живеят ден за ден и да не правят нищо
честно казано не изпитвам нужда от пари в момента
а е скучно защото повечето ми авери са извън България/града и се прибират чак на зима
n00bs
Какво по дяволите ще означава това да се напудрим и то в кавички![]()
Хахаха нее
Бихме гледали много филми ако вярвахме че човека до нас е съвършен
Ей, коври, мъжете имат задължения бе! да не очаквате примерно да оставят отбора вторник вечер, че да ви ходят по гъза, щото спонтанно ви се е приходило в мола?
Grumpy old madman
Аз лично не бих поискало от гаджето си ако има среща с отбора да с влачи с мене до мола .Имам си приятелки за тая работа .
негри с големи курове мммммм
Не знам на какво отгоре са ви тези претенции, а най-нелепото е, че дори нямате вкус за мъже, закривайте се!
Излъчването му като цяло мен например ме подлудява мириса му как ме докосва и даже как ми говори направо полудявам....