- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ви кефи и възбужда у един мъж?
определен вид облекло(например полицейска,военна униформа или костюм)
аксесоари (пръстени,очила,ланци и др)
ако ми говори мръсни думи
хубаво тяло с мускули и плочки
само излъчване като цяло
ако е много надарен
Човек е съвкупност от качества и красота. За да ми хареса трябва да ме кефи като цяло външно, а и като характер.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Интелектът може да е мощно оръжие.
Независимо какъв е човекът, винаги ме привлича да ми обясняват по интересен начин непозната за мен материя.
Веднага си представих интересен начин за обясняване на квантова механика нагледно![]()
![]()
![]()
![]()
^За блъскане на елементарни частици ли говорим?![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чакай малко, тоя довод нищо не оборва.
Това, че ще се отврати прекалено много от едни шини, не означава, че в друга ситуация точно интелектът не би я привлякъл. Намери двама яки татуирани мотористи, единия да е прост на гъдулка, другия да е с книга в ръка, да видим кой ще предпочете.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аре сега, гений такъв, ми кажи къде написах с "книга в ръка"?
След това ми посочи къде написах, че САМО интелектът ме привлича и че би ме привлякъл НА ВСЯКА ЦЕНА?
Да, привлича ме в смисъл на желание да общувам с човека. За по-нататък ми трябват доста повече неща.
Едит: Татуиран моторист с книга в ръка? КЪДЕ ГО?!
Това, че някой е татуиран или е моторист съвсем не значи, че не чете и не е интелигентен.
Бицепса да е 40 санта и обувките да са поне 800 лева, другото няма значение <3
Или бицепса да е 800лв. и обувките да са 40 санта.
Четящия мъж,който има различно отношение към всичко,прекрасния слушател и абсолютния словесен динозавър никога няма да доминира над едно съвсем опростено момче с висок стандарт на живот.Не и по тези ширини.
Обожавам стилни мъже в костюми, които излъчват класа и непроницателност. От друга страна пък също обичам тип „лошо момче“ - с татуировки, пиърсинги, малко коса. Със сигурност брадата винаги е от значение и явно на първо място - изглежда още по-авторитарен.
Сигурно идеалната ти комбинация е преуспяващия бизнесмен в елегантен костюм,който вечер разпуска с един пистов мотор,докато стегнатите му ръце с различни на цвят татуировки леко почесват гъстата брада в един лек залез за фон.
Как ще те удари жестоката реалност на средно-статическия български мундар,ама идея си нямаш.