- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Инвестиране
Помня, че пред 2 години намерих 1 заплата от нещо което работих когато бях 11 клас![]()
n00bs
И аз, ма под формата на маратонки. Взема и аз да запиша счетоводство.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не ти трябва, загуба на времепо-добре финанси или мио.
n00bs
Толкова ли си алчна курва ? че 10 милиона не ти стигат и ще бързаш да ги правиш повече .. дай ми 10 милиона и ще съм на Хавайте и ще яхам сърф докато умра : )
До чачо , значи 5 заплати са ти , ами не всеки изкарва по толкова, да не говорим че ти 5 заплати става въпрос ако не ядеш пиеш от тях не плащаш сметки , което не виждам как ще стане : ) така че повече време ще ги спестяваш , но за това колко бързо ще ги изкараш ако се състезаваме всеки обикновен човек в която и да е държава примерно Норвегия ще вземе по бързо тия пари от теб нали се сещаш ? темата не е такава отностно сайта аз не съм казал че ще искам да съм конкуренция и тепърва да правя сайт че да се боря , а именно казах да съм част от някой успешен сайт който в близките години според мен няма да падне , но както ти каза си видял някой сайт да пропада , ще кажеш ли кой е той щото за някой известен не се сещам да е пропаднал в близките 2,3 год, иначе ако не е бил толкова известен и тепърва са решили да го правят може : )
Последно редактирано от Schumacher1 : 06-14-2013 на 16:20
Бе дай ми пари и виж дали ще се хвана на работа.![]()
n00bs
Човекът е сложно животно, явно ти си от животните в клетка.
Schumacher1 и yakuza_ възнамерявах да ви дам по 10 милиона, за да се радвате, ама така като ви слушам, размислих, не заслужавате
Последно редактирано от klimatronik : 06-14-2013 на 16:44
Животно в клетка си ти ако мислиш , че докарването на допълнителни неприятности + възможноста да изгубиш всичките си пари не си затворник .. парите са за харчене и без да се замисля тия 10 милиона ще бъдат изхарчени на Хавайте докато карам сърф докато съм жив , а и накрая като останат пари преди да умра мое да ги метна в океана за кеф
Парите са за да ти доставят удоволствие, да ти улеснят начина на живот, ако на теб ти харесва да работиш, отваряй си фирми и си работи. Аз искам примерно да разгледам света.
n00bs
Ех... yakuza_ тъжно щеше да ми стане ,ако разбера,че съм загубил 10 милиона...
Иначе парите са за харчене, но се печелят с труд. Винаги искаш още и още ... веднъж влезеш ли в играта, няма отърване и винаги изпитваш недостиг от пари.
Печелят се с труд , на колко хора се паднаха по 200 милиона от тотото ..
Парите никога не стигат, но до този момент не съм бил алчен за пари и не съм изпитвал недостиг.
n00bs
Ти ако имаше толкова милиони , бих те посъветвал да не пишеш в форума повече , щот с якузата може да те намерим и да си ги вземем без да трябва да ни ги даваш :Д
нямате пари ,за агенти..
Къв агент намираме ти йп то, другото е лесно
нямате пари за бензин до Варна
счетоводството не е загуба на време... един човек, който иска да работи в банка примерно не може без него
нищо, че е най-скучния предмет, но се научават доста неща(някои не толкова законни :Д)
само един комплексар може да каже това
няма страшно не се обиждам
нито ме познаваш, нито нищо, а ме нападаш...по-добре бягай си набий една злобарка и се успокой