.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 95
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Помня, че пред 2 години намерих 1 заплата от нещо което работих когато бях 11 клас
    n00bs

Мега фен Аватара на Chacho
    И аз, ма под формата на маратонки. Взема и аз да запиша счетоводство.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Niggaland
    Не ти трябва, загуба на време по-добре финанси или мио.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    при безсрочните депозити лихвите са по-малки, а по-големите депозити не се гарантират от фонда, мисля че над 100000 хил.лв. беше
    а и сега със този данък се прибират 10 процента

колкото до автора не съм казала това, ами това:

даже и така да е както ти казваш - ми да няма да спя до 2 много ясно
    така не се изкарват пари..
    Толкова ли си алчна курва ? че 10 милиона не ти стигат и ще бързаш да ги правиш повече .. дай ми 10 милиона и ще съм на Хавайте и ще яхам сърф докато умра : )

До чачо , значи 5 заплати са ти , ами не всеки изкарва по толкова, да не говорим че ти 5 заплати става въпрос ако не ядеш пиеш от тях не плащаш сметки , което не виждам как ще стане : ) така че повече време ще ги спестяваш , но за това колко бързо ще ги изкараш ако се състезаваме всеки обикновен човек в която и да е държава примерно Норвегия ще вземе по бързо тия пари от теб нали се сещаш ? темата не е такава отностно сайта аз не съм казал че ще искам да съм конкуренция и тепърва да правя сайт че да се боря , а именно казах да съм част от някой успешен сайт който в близките години според мен няма да падне , но както ти каза си видял някой сайт да пропада , ще кажеш ли кой е той щото за някой известен не се сещам да е пропаднал в близките 2,3 год, иначе ако не е бил толкова известен и тепърва са решили да го правят може : )
    Последно редактирано от Schumacher1 : 06-14-2013 на 16:20

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    И все пак.... колкото и пари да имаш е лошо да нямаш работа

Сигурен ли си ? както казах даваш 10 милиона хващам полета за Хавайте и секи ден сърф,печене и чукане на курви на плажа :Д

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Schumacher1 Виж мнението
    Сигурен ли си ? както казах даваш 10 милиона хващам полета за Хавайте и секи ден сърф,печене и чукане на курви на плажа :Д
    и това ще ти омръзне

и както каза machoka - така ще ти свършат много бързо парите.
    а и има толкова прилично богати,хора, които страдат точно за това, че нямат работа , а мозъкът тря се тренира

Мега фен Аватара на 102
    а и има толкова прилично богати,хора, които страдат точно за това, че нямат работа , а мозъкът тря се тренира
    Много вярно.

и това ще ти омръзне

и както каза machoka - така ще ти свършат много бързо парите.
    Няма да ми омръзне вервай ми :Д .. иначе кое няма да ми стигнат парите ? с 10 милиона ще живееш много год ( не говоря да си купя скъпи коли от злато и да сършат бързо ) специално да съм си на плажа да си карам сърф ще ми стигнат докрая на живота ми : )

Град
    Niggaland
    Бе дай ми пари и виж дали ще се хвана на работа.
    n00bs

Мега фен Аватара на 102
    Човекът е сложно животно, явно ти си от животните в клетка.

Мега фен
    Schumacher1 и yakuza_ възнамерявах да ви дам по 10 милиона, за да се радвате, ама така като ви слушам, размислих, не заслужавате
    Последно редактирано от klimatronik : 06-14-2013 на 16:44

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Човекът е сложно животно, явно ти си от животните в клетка.

Животно в клетка си ти ако мислиш , че докарването на допълнителни неприятности + възможноста да изгубиш всичките си пари не си затворник .. парите са за харчене и без да се замисля тия 10 милиона ще бъдат изхарчени на Хавайте докато карам сърф докато съм жив , а и накрая като останат пари преди да умра мое да ги метна в океана за кеф

Град
    Niggaland
    Парите са за да ти доставят удоволствие, да ти улеснят начина на живот, ако на теб ти харесва да работиш, отваряй си фирми и си работи. Аз искам примерно да разгледам света.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Парите са за да ти доставят удоволствие, да ти улеснят начина на живот, ако на теб ти харесва да работиш, отваряй си фирми и си работи. Аз искам примерно да разгледам света.
    Точно и аз това ще обиколя местата които искам, след тва пускам котвата на Хавайте и си гледам кефа :Д

Мега фен
    Ех... yakuza_ тъжно щеше да ми стане ,ако разбера,че съм загубил 10 милиона...

Иначе парите са за харчене, но се печелят с труд. Винаги искаш още и още ... веднъж влезеш ли в играта, няма отърване и винаги изпитваш недостиг от пари.

Печелят се с труд , на колко хора се паднаха по 200 милиона от тотото ..

Град
    Niggaland
    Парите никога не стигат, но до този момент не съм бил алчен за пари и не съм изпитвал недостиг.
    n00bs

Мега фен
    Печелят се с труд , на колко хора се паднаха по 200 милиона от тотото ..
    само на мен

Мега фен
    Парите никога не стигат, но до този момент не съм бил алчен за пари и не съм изпитвал недостиг.
    да, за това и няма да ти дам 10 милиона

Ти ако имаше толкова милиони , бих те посъветвал да не пишеш в форума повече , щот с якузата може да те намерим и да си ги вземем без да трябва да ни ги даваш :Д

Мега фен
    нямате пари ,за агенти..

Къв агент намираме ти йп то, другото е лесно

Мега фен
    нямате пари за бензин до Варна

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Не ти трябва, загуба на време по-добре финанси или мио.
    счетоводството не е загуба на време... един човек, който иска да работи в банка примерно не може без него
    нищо, че е най-скучния предмет, но се научават доста неща(някои не толкова законни :Д)

Толкова ли си алчна курва ? че 10 милиона не ти стигат и ще бързаш да ги правиш повече .. дай ми 10 милиона и ще съм на Хавайте и ще яхам сърф докато умра : )
    само един комплексар може да каже това
    няма страшно не се обиждам
    нито ме познаваш, нито нищо, а ме нападаш...по-добре бягай си набий една злобарка и се успокой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си