- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Инвестиране
10млн за глобален мащаб, са малко пари.
n00bs
Тъй е, да. А 70млрд. благосъстояние в ръцете на един човек обаче е феномен. ^^
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
70млрд в активи. Никой няма такива пари да извади кеш, както звучи.
а Якуза - идеята ти няма да се случи по една причина (да си живееш с 13хил лв лихва на месец) - и тя е, че когато имаш милиони - мераците ти стават за милиони.. и 13хил ще ги хвърляш на вечер ..
Аз по принцип не съм с "широки пръсти". Даже съм сигурен, че мислено ще си сложа някакъв лимит до 3к леваПо принцип съм сметкаджия стане ли въпрос за пари (все пак уча счетоводство), но не бих се определил и като стиснат.
n00bs
Абе, общо взето, паднат ли ти пари, тепърва почваш да се учиш как да ги остискваш. Колкото и да са те.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Помня, че пред 2 години намерих 1 заплата от нещо което работих когато бях 11 клас![]()
n00bs
И аз, ма под формата на маратонки. Взема и аз да запиша счетоводство.
Не ти трябва, загуба на времепо-добре финанси или мио.
n00bs
счетоводството не е загуба на време... един човек, който иска да работи в банка примерно не може без него
нищо, че е най-скучния предмет, но се научават доста неща(някои не толкова законни :Д)
само един комплексар може да каже това
няма страшно не се обиждам
нито ме познаваш, нито нищо, а ме нападаш...по-добре бягай си набий една злобарка и се успокой
Бе дай ми пари и виж дали ще се хвана на работа.![]()
n00bs
Човекът е сложно животно, явно ти си от животните в клетка.
Животно в клетка си ти ако мислиш , че докарването на допълнителни неприятности + възможноста да изгубиш всичките си пари не си затворник .. парите са за харчене и без да се замисля тия 10 милиона ще бъдат изхарчени на Хавайте докато карам сърф докато съм жив , а и накрая като останат пари преди да умра мое да ги метна в океана за кеф
Schumacher1 и yakuza_ възнамерявах да ви дам по 10 милиона, за да се радвате, ама така като ви слушам, размислих, не заслужавате
Последно редактирано от klimatronik : 06-14-2013 на 16:44
Парите са за да ти доставят удоволствие, да ти улеснят начина на живот, ако на теб ти харесва да работиш, отваряй си фирми и си работи. Аз искам примерно да разгледам света.
n00bs
Ех... yakuza_ тъжно щеше да ми стане ,ако разбера,че съм загубил 10 милиона...
Иначе парите са за харчене, но се печелят с труд. Винаги искаш още и още ... веднъж влезеш ли в играта, няма отърване и винаги изпитваш недостиг от пари.
Печелят се с труд , на колко хора се паднаха по 200 милиона от тотото ..
Парите никога не стигат, но до този момент не съм бил алчен за пари и не съм изпитвал недостиг.
n00bs
Ти ако имаше толкова милиони , бих те посъветвал да не пишеш в форума повече , щот с якузата може да те намерим и да си ги вземем без да трябва да ни ги даваш :Д
нямате пари ,за агенти..