.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Hybrid View

От личен опит ли говориш ? щото май не така като гледам .. ти къде си инвестирал 1 милион ? предполагам в нищо : ) ( Затова казах хора,които са запознати или са инвестирали нещо .. но в тийн форум .. иначе на приказки и аз мога да ти кажа баналните неща които ти изброи , но не си направил нищо)

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Schumacher1 Виж мнението
    От личен опит ли говориш ? щото май не така като гледам .. ти къде си инвестирал 1 милион ? предполагам в нищо : ) ( Затова казах хора,които са запознати или са инвестирали нещо .. но в тийн форум .. иначе на приказки и аз мога да ти кажа баналните неща които ти изброи , но не си направил нищо)
    Щото си трупам доходите и всичките ми планове за инвестиция изключват варианти до 10хил. лева, като изключим образованието, в което наливам и което за момента се изплаща подобаващо с работата ми.

От друга страна, имам опит в бизнеса със сайтове, тоест видях как един сайт съвсем спокойно си умря, въпреки че беше на бая по-късен и добре планиран етап от твоя и видях колко е трудно да се биеш с конкуренцията и да си извоюваш посещаемост, което общо взето е главната цел.

Тоест, тръгвайки сам, не виждам как ще те спасят 10хил лева. Дори да имаш 1 пич за съпорт, ще ти ги изяде тия парички за по-малко от половин година със заплатите си. Ако искаш да участваш във вече разработен проект като инвеститор... 10хилки ли? Ако тръгнеш да си го разработваш сам, съм почти сигурен, че ще издъхнеш на маркетинга.

Да не говорим, че футболен сайт или такъв за хранителни добавки ще има смазваща конкуренция. С bb-team, stamenov и sportal ли ще се бориш?

И пак казвам, 10 бона не са никви пари, щото в ИТ се изкарват за под половин година, което не коства кой знае какво образование и за 2-3 години можеш да събереш и сравнително по-сериозен капитал. За къде бързаш?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си