.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 95 от общо 95
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    С финанси може да научи много повече неща.
    n00bs

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    уча и финанси and i dont think so

Град
    Niggaland
    аз завършвам счетоводство и контрол и съм учил и финанси и международен икономикс
    говори ми още
    n00bs

това няма общо с твърдението, че счетоводството е безполезно

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    счетоводството не е загуба на време... един човек, който иска да работи в банка примерно не може без него
    нищо, че е най-скучния предмет, но се научават доста неща(някои не толкова законни :Д)

само един комплексар може да каже това
    няма страшно не се обиждам
    нито ме познаваш, нито нищо, а ме нападаш...по-добре бягай си набий една злобарка и се успокой
    Кое съм комплексар че ти не си виждала 10 милиона на една маса ? и даже 1/10 от парите също , но ако ти паднат 10 милиона веднага ще се чудиш да ги правиш повече а няма да ги харчиш и да си гледаш живота .. тъпо курве си и алчно едното без другото не може : )

Мега фен
    аграрната икономика най добре

Иначе с твоя смешен мозък ще ги изгубиш парите , след това ще бачкаш за трохи , а докато при мен ще си гледам кефа на Хавайте и ще яхам сърф и накрая преди да умра ако са останали някви пари ще ги метна в океана за кеф, щот са нищо разираш ли ? те са за харчене и да ти бъде живота по лесен

Иначе с твоя смешен мозък ще ги изгубиш парите , след това ще бачкаш за трохи , а докато при мен ще си гледам кефа на Хавайте и ще яхам сърф и накрая преди да умра ако са останали някви пари ще ги метна в океана за кеф, щот са нищо разбираш ли ? те са за харчене и да ти бъде живота по лесен

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Schumacher1 Виж мнението
    Кое съм комплексар че ти не си виждала 10 милиона на една маса ? и даже 1/10 от парите също , но ако ти паднат 10 милиона веднага ще се чудиш да ги правиш повече а няма да ги харчиш и да си гледаш живота .. тъпо курве си и алчно едното без другото не може : )
    а ти ще ги харчиш за себе си, за тва няма да получиш

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    а ти ще ги харчиш за себе си, за тва няма да получиш
    Попитай оня дето спечели джакпота в Англия 90 милиона или в Испания 60 да продъжавам ли да изброявам ? ти също няма да ги получиш надявам се го знаеш : )

Град
    Niggaland
    това няма общо с твърдението, че счетоводството е безполезно
    аз не казвам, че е безполезно, просто че няма смисъл да си губи времето, като има доста по-добри предмети свързани с икономика
    n00bs

Аз не съм казал че въобще ще ги имам някога, но говорим ако ги имаш да ти паднат от тотото например пак ги имаш нали ?

Мега фен
    Аз не съм казал че въобще ще ги имам някога, но говорим ако ги имаш да ти паднат от тотото например пак ги имаш нали ?
    туй тото ти е голям мерак :Д
    и да.. аз пари на вятъра няма да хвърлям, ами ще направя някакво поне малко дарение .

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    туй тото ти е голям мерак :Д
    и да.. аз пари на вятъра няма да хвърлям, ами ще направя някакво поне малко дарение .
    Давам ти пример, че на тия дето се пада от тотото не са работили за тях ? .. и тука си говорим кой какво би направил ако ги има , естествено едвали на всеки ще му се падне да живее с 10 милиона :Д

Мега фен
    всичко започна с тва че искаш да инвестираш 10 лева и после да спиш, а по тая логика няма да печелиш много

Някои хора обаче объркаха за 10 те милиона работата .. щот аз няма да печеля като ги имам 10 те милиона а ще ги харча за това са парите

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    аз не казвам, че е безполезно, просто че няма смисъл да си губи времето, като има доста по-добри предмети свързани с икономика
    never mind

чувствам се толкова добре, че не мисля да ти отговарям като те обиждам нито сега, нито когато и да е
    не си ми толкова важен, че да си развалям настроението, заради теб

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Всичко извън София е село
    що се мъчиш ? много се радвам на такива дето не виждат по далеч от носа си

Фен
    Мобилни приложения.
    Но трябва да знаеш ХТМЛ 5 "и да имаш лев" като за начало.

never mind

чувствам се толкова добре, че не мисля да ти отговарям като те обиждам нито сега, нито когато и да е
    не си ми толкова важен, че да си развалям настроението, заради теб
    бати злето бате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си