.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Нормално ли е?

Нормално ли е за 14 годишен да излиза през седмицата 1-2 пъти,а уикенда понякога да излиза,понякога не.През останалото време да е на компютъра.Нормално ли е?

По скоро не, децата в тази възраст трябва да излизат повече и да се забавляват , определено компютърът не е наи-доброто решение

Тъй като моят град е малък и не разполага с много възможности за излизане,затова аз не излизам(имаме един център само с едно кафене )

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Отиди спортувай, разходки, излез пред блока, не е важно колко е голям града. Но все пак си е кофти с едно кафе.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Аз не излизам никъде и съм почти на 20 Йеее!

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз си прекарах тинейджърството пред компютъра, пък нищо ми нема.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous895156
    Guest
    Аз излизам рядко през учебната година, на 13 съм, като това изобщо не ми е навредило, вижте ме колко съм нормален
    pozdrav

Ми значи си е нормално.Аз като гледам моите приятели и те са същите,ама един-двама излизат повече,защото са на 1000000 кражоци и др.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bathala Виж мнението
    Ми значи си е нормално.Аз като гледам моите приятели и те са същите,ама един-двама излизат повече,защото са на 1000000 кражоци и др.
    Именно. И аз излизам в такава обстановка, много по-приятно е от безцелни разходки в града

Супер фен
    Град
    Germany
    Нормално е,нищо ти няма..

Супер фен Аватара на skate
    едно време аз като бях лапе се пребирах в нас само да ям и да спя.По цял ден на вън.Събирахме се 20 човека и лудеехме,а сега се събират 20 човека в цс-а или фейса и са ръчкат ли ко праят и тва е....лошо нещо са тва компютрите,убиват социалния живот на човека и също така креативността.

"Нормално" е доста широко понятие. Ако искаш да излизаш повече - излизай. Ако ти харесва положението такова, каквото е в момента, остави го така.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на JuStElly
    За всеки е различно, никой не може да ти каже дали е нормално да стоиш по цял ден навън или да киснеш пред компютъра... За мен лично е нормално да излизаш повече, защото аз съм си нанякъде по цял ден, през повечето дни, ама понякога искам да си остана вкъщи, като днес например... Балансирай по някакъв начин, недей да стоиш само у вас, истинският живот е навън, не пред компютъра.

Аз съм на 16 и излизам петък, събота, неделя и през седмицата 1-2 пъти. През останалото време на компютъра/телефона.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    За мен не е нормално ! Нищо не може да замени излизането навън с приятели .
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен
    Град
    Earth...
    Въпроса е дали на тебе ти се излиза? С какви хора дружиш? Ако са некви издънки на обществото и целта им е да пушат и да се напият не ти трябва да излизаш...

Целия ти проблем е, че твойте дружки ще те мислят за загубеняк ако не си постоянно навънка.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Аз си прекарах тинейджърството пред компютъра, пък нищо ми нема.
    Diablo II
    SC
    CS

Класики хахаха...

За веи човек нормалното е различно за ме тквоесо положение се е нормално,защото аз самака не бих го издържала.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    В момента над половината хора на тази възраст са така, а не трябва.. не е нормално за мен
    Love is everything!

anonymous895156
    Guest
    Каква е разликата в това да си чатиш с приятели във фейса и да излезете, за да правите същото? Нещо по-различно да се случва, когато отидеш навън?

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Не е нормално според мен. Всички се зомбираме пред компютрите, а това е страшно вредно.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    И аз мисля, че не е нормално.
    Излизай повече. Ако имаш колело, можеш да караш в квартала, в който живееш или в двора на училището, в което учиш. Така правя аз-с колелото всеки ден през лятото за около един или два часа си карам в квартала, в който живея. Или пък се разхождам, защото на мястото, където живея, рядко минават коли.
    Затова отделяй по два-три часа (пък и повече време) на ден за разходки. Полезно е, разпускащо е даже (поне при мен).

Мега фен Аватара на strawberry88
    Определено не е нормaлно!И това, че града ти е малък и затова не излизаш беше най-тъпото нещо.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Излизай повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си