Здрасти. Пак съм аз. Споделя ми се. Сори. Пиша кратки изречения, защото Тя спи и не искам да я събудя, та всяко изречение ми е в такт с хъркането й. Шегувам се, не хърка. Поне не много. Отново няма да има тема, но какво пък.. и без това никой няма да го прочете, а е за собствен кеф. "Човек спи спокойно, когато е обичан, тогава аз защо се будя толкова рано и не си отспивам като имам възможност...?". Отбелязвам си репликата, за като се събуди. И така. Напред. Днес ни е учебен ден, и не, нямам предвид, че сме на училище, а че сме си взели и двамата отпуска.. за да учим уж. Шегата настрана, аз много научих и снощи.. за това как тя да свършва.. Майтап бе, Уили.. знам го отдавна, имам чувството че ми е вродено, трябва да е от зодията, как мислите... Не можех да не се похваля, сори. Вмятам само, че пътя към женското сърце се оказа Дюнер с размери Хикс, на Хикс-Ел. Така радостно не ме е гледала от месеци. Продължаваме.. отново имахме несъгласие за избора на филм, аз отказах един, тя отказа втори и минахме на компромисен вариант.. неамерикански . За моя най-голяма изненада някъв турски филм се оказа нелош.. явно е от Европейската част на Истанбул, евала, машала и ашколсум/н.. бива. Нямам спомен дали след тоя филм си играхме на чичо доктор.. отново. Се тая.. следващ филм.. не разбрах дали е Сръбски или Хърватски, ама и той беше свестен.. за жалост.. още повече се разочаровах от родното кино. И така, стана не знам колко часа.. в историята ми имам предвид, в момента много добре виждам часовника.. Опа, новини на живо.. майка й и звъни, тя се буди и ме гледа все едно аз съм я събудил.. мисля си "яж лайна" и продължавам напред.. ама като се замисля, то няма нищо интересно след сръбско-хърватския филм.. помня само, че се забавлявахме още и навън беше светло.. колко ли е било часа...? Сега ще я събудя с най-милото отъркване на член в дупе на което съм способен. Не знам кво е любов, ама сигурно е това. Дюнер и мило отъркване. От квартал Дружба.. петата колиба вдясно.. Край.