Здрасти. Аз също притежавам горепосочените, освен може би частта с приятелите, но пък.. вчера си направих фейсбук (по принцип го отричам, не ме кефи) с цел да си намеря старите дружки.. накратко.. всички много ми се зарадваха.. ще излизаме.. ала-бала... В моя случай.. еднообразието и рутината са ми по-малкия проблем.. Смятам, че ми трябва смяна на еднообразието и рутината просто.. да започна да спортувам, да се развивам.. от всичко може би един от проблемите е, че имам толкова избор, че не мога да избера..... сега най-големият ми проблем, ако може да се нарече проблем.. е че имам нещо като паник атак.. не ми се излиза (а трябва), постоянно за всичко мисля "Ами ако това ми е последното нещо което направя ?", последната ми тениска, която обличам, последното ядене което ще изям, последното питие.... преди два дена едвам изпих ЕДНА бира, а дори и сякаш не я допих.... Затворник съм на мислите си един вид..... Ям шоколад.. уж помагало... нъцки.... мастурбирам... без кеф.... след свършването мислите ми ме нападат отново.... Вече си мисля, че съм за специалист.. въпреки че се чувствам по-добре със секи отминал ден.... Всичко ми е безинтересно.. мисля си.. "ами ако това е последната песен или филм, които гледам.." .. пълен тъшак.. от безразсъден, смел и забавен младеж се превърнах в това.. това...... нищожество.. Бонусът на социализирането ми във фейсбук е че разбрах.. че първия ми приятел в живота е починал в атвомобилна катастрофа.. и пет минути след това.. моята дама, моето спътниче.. ме окуражава с думите, че съм станал путка.... Добре, разбирам че не са я спохождали такива мисли... добре, разбирам й положението.. добре, но много ли искам.. само 4-5 дена разбиране и ПОДКРЕПА.. жената с която искам да градя бъдещето си (Живот и здраве, Хаха) така да ме разочарова и допълнително да сипва масло в огъня.... Не издържам вече.. трябва да преборя този вътрешен демон.... Трябва и ЩЕ.