Така, хелоу.. 6 сутринта е, легнах си в 4, както и да е.. Събудих се преди малко от стонове и пъшкания. /къде ти секс, толкова мразя да слушам сексове, ама в случая бяха за предпочитане/ Всъщност се събудих от комари, де, хаха. Ей, много ме обичат. И така, стоновете бяха за призоваване на майка ми, явно не е мислил че ще съм буден по това време. Веднага станах, даже изтичах, предчувствайки ква ш е хавата, и кво да видя.. дядо ми напрайл някъв странен финт проснат в невероятна поза на леглото, няма да описвам, че не си беше раота.. Кръв по пода, а-у.. споко, нищо особено.... /напикал се, тва вече не е новост, ама хайде да го отбележа/ Също така захапал възглавницата, абе като някъв много беден бдсм филм, ахахахха. Вдигнах го, напрайхме процедурата до кенефа, после сменихме чаршафа, гащите и самочувствието. Намазахме ожуленото.. и те, на. Не ще ни радио, ни телевизор, ами аку щеш.... ся ще постоя още малко на пост, ослушвайки се, па дано ми се додреме. Ама снощи тоя Джон Сина как ги размета, батеее, не.. просто.. велик великан. Аз бех за Рейнс, де, ама трябва да му се отдаде дължимото на Сина. За куфарчето беше голяа драма.... Та, добре че съм се съвзел вече и ми е през кура, шото трябва да свиквам че занапред ще има много такива епизоди. /не на кеча, аххаха/