.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на weheartiit
    Заколете ме направо щото не разбирам математиката ...
    Признавам си мързи ме ,не ми харесва предмета,нямам желание да го уча,НО
    знам,че е важен и ми трябва.Не обвинявам единствено госпожата,знам че и аз си
    имам вина ,обясних по-горе защо.Няма нужда да се зъбите ,във форума всички
    се изкарвате примерни,но надали е така.И вие не сте харесвали дадена госпожа,и
    вие сте били слаби по даден предмет.И едва ли по абсолютно всичко си учите с кеф
    както го изкарвате ама айде...Не ме интересуваха тези неща да ми ги кажете,
    интересуваше ме само какво представлява поправителния.Разбрах вече и може темата да
    се заключи.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ние не ти казваме просто, че проблемът е, че не си учила. Казваме ти, че ако се обвързваш с формата на изпита, само ще си изиграеш лоша шега, не се занимавай с такива подробности. Имаш достатъчно време да си минеш материала и да си вземеш изпита само с четене. Връщаме ти фокуса към онова, което не ти се прави, щото са малко усилия, ма ще си изпуснеш момента.

А формата на поправителния си е задачи. Дават ти и решаваш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

В тоя живот сме принудени да правим мноог неща който не ни харесват или са ни трудни просто трябва да стиснем зъби и да ги направим . Естественно че така ща кажеш че се зъбим и че ти е било трудно е то всеки човек има дадена сфера където не е добър но е важното какво е направил за да стане поне една идея по добър .

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    ^ знам,че е така,но попринцип всяка госпожа по математика,която съм имала до сега
    не е била толкова стриктна и за 2,90 пак е пишела 3.Даже на някой хора със сумати
    2 са пишели 3.Но не,не съм познала тази година (за втора година съм толкова слаба по математика)
    и сега ми е малко кофти.

е, съжалявам, че ще ти го кажа, но проблемът е в теб
    ако се беше стегнала малко, нямаше да се молиш на даскалите за 3-ки
    имам слаби и неприятни предмети, но не съм се излагала така, че да остана на изпит
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Аз също съм в езикова. Със сигурност математиката не трябва да е на ниво СМГ, ама пък не може да не ви напънат малко. Моята учителка също не обяснява хубаво, но това не означава, че аз не трябва да се потрудя. В часовете може да не правя нищо, но когато се прибера вкъщи сядам и решавам. Както ти казаха по-горе с практика става. Съвсем спокойно може да изкарваш хубави оценки дори учителката да не обяснява като хората. Четеш си теорията, пререшаваш задачите от клас и сядаш да решаваш, а ако нещо не е ясно питаш - за тая цел има приятели, роднини, във форума има тема за математика. С няколко часа на седмица без особено напъване не 3ки, ми 5ци и 6ци ще можеш да изкарваш.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Изкарахххххххх !
    Имам 4 !!!!!!
    оценката ми преди изходното беше 3,43 и ми каза,че ако на изходното имам 2 направо ме оставя,само
    че на изходното съм изкарала 3,61 и ми писа 4 за годината
    та мерси за мненията,догодина ще се подготвя по от рано ,
    но наистина не знаете какъв проблем ми е госпожата,просто такава злоба няма никъде другаде.
    И не не я определям като злобна заради оценките,които пише,а заради многото
    други неща,които прави .

Поздравления !

Дано догодина не се стига до тук

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Като почнете така да се правите на интересни,едва ли си бил примерен по всичко в училище ,
    нужен е и социален живот.
    С това смешно оправданийце можеш да минеш, ако имаш петица.
    За да имаш двойка като СРОЧНА оценка, а не като текуща, означава, че ти липсва каквато и да е заинтересованост към предмета. Единствено и само отличниците по предмета имат право да съдят дали учителят преподава добре, мнението на двойкаджиите никой не го зачита.

Завърших езикова, впрочем. Когато приоритет ти е езикът, можеш да допуснеш петица по математика, дори четворка. Ама двойка... айде стига наглост.

Ина сега и да й говорим няма да има смисъл . На мен също са ми казвали че двойкаджиите нямат право да съдят учителите защото са двойката са си виновни те не само учителите . Защото отличниците имат представа от предмета . И с това завърших езикова гимназия е оправдание . И на мен бг езика ми беше труден като го учих но не съм плюла по учителите ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си