- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- оставане на изпит по математика
Заколете ме направо щото не разбирам математиката ...
Признавам си мързи ме ,не ми харесва предмета,нямам желание да го уча,НО
знам,че е важен и ми трябва.Не обвинявам единствено госпожата,знам че и аз си
имам вина ,обясних по-горе защо.Няма нужда да се зъбите ,във форума всички
се изкарвате примерни,но надали е така.И вие не сте харесвали дадена госпожа,и
вие сте били слаби по даден предмет.И едва ли по абсолютно всичко си учите с кеф
както го изкарвате ама айде...Не ме интересуваха тези неща да ми ги кажете,
интересуваше ме само какво представлява поправителния.Разбрах вече и може темата да
се заключи.
Ние не ти казваме просто, че проблемът е, че не си учила. Казваме ти, че ако се обвързваш с формата на изпита, само ще си изиграеш лоша шега, не се занимавай с такива подробности. Имаш достатъчно време да си минеш материала и да си вземеш изпита само с четене. Връщаме ти фокуса към онова, което не ти се прави, щото са малко усилия, ма ще си изпуснеш момента.
А формата на поправителния си е задачи. Дават ти и решаваш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
В тоя живот сме принудени да правим мноог неща който не ни харесват или са ни трудни просто трябва да стиснем зъби и да ги направим . Естественно че така ща кажеш че се зъбим и че ти е било трудно е то всеки човек има дадена сфера където не е добър но е важното какво е направил за да стане поне една идея по добър .
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Аз също съм в езикова. Със сигурност математиката не трябва да е на ниво СМГ, ама пък не може да не ви напънат малко. Моята учителка също не обяснява хубаво, но това не означава, че аз не трябва да се потрудя. В часовете може да не правя нищо, но когато се прибера вкъщи сядам и решавам. Както ти казаха по-горе с практика става. Съвсем спокойно може да изкарваш хубави оценки дори учителката да не обяснява като хората. Четеш си теорията, пререшаваш задачите от клас и сядаш да решаваш, а ако нещо не е ясно питаш - за тая цел има приятели, роднини, във форума има тема за математика. С няколко часа на седмица без особено напъване не 3ки, ми 5ци и 6ци ще можеш да изкарваш.
Изкарахххххххх !
Имам 4 !!!!!!
оценката ми преди изходното беше 3,43 и ми каза,че ако на изходното имам 2 направо ме оставя,само
че на изходното съм изкарала 3,61 и ми писа 4 за годината
та мерси за мненията,догодина ще се подготвя по от рано ,
но наистина не знаете какъв проблем ми е госпожата,просто такава злоба няма никъде другаде.
И не не я определям като злобна заради оценките,които пише,а заради многото
други неща,които прави .
С това смешно оправданийце можеш да минеш, ако имаш петица.
За да имаш двойка като СРОЧНА оценка, а не като текуща, означава, че ти липсва каквато и да е заинтересованост към предмета. Единствено и само отличниците по предмета имат право да съдят дали учителят преподава добре, мнението на двойкаджиите никой не го зачита.
Завърших езикова, впрочем. Когато приоритет ти е езикът, можеш да допуснеш петица по математика, дори четворка. Ама двойка... айде стига наглост.
Ина сега и да й говорим няма да има смисъл . На мен също са ми казвали че двойкаджиите нямат право да съдят учителите защото са двойката са си виновни те не само учителите . Защото отличниците имат представа от предмета . И с това завърших езикова гимназия е оправдание . И на мен бг езика ми беше труден като го учих но не съм плюла по учителите ми.