.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Ревност!

Ревност!

Здравейте , значи проблемът ми е следния.. Ходя с едно момиче от 8 месеца и всичко е супер освен това , че много я ревнувам. Отначало не бях така , но с времето започна да ме лъже за дребни неща , но това ме накара да спра да й вярвам и сега , когато ми каже нещо ми е трудно да й повярвам без значение какво е то .. Та ревнувам я много , защото си прави специално отделен акаунт във Фейсбук , на който всичко е толкова секретно .. Не се вижда кого добавя , какво споделя , а бе нищо .. Та там тя добавя уж "приятели" разбирасе само от мъжки род и си пращат сърца , целувки , прегръдки и т.н , което ме кара да ревнувам.. Тя все повтаря , че те са само приятели и нещата , които си пращат са с чисто приятелски цели.. Да ама аз го разбирам по друг начин.. Защо й е да си прави други акаунти без снимки , фейк нейм и да си пишела там (САМО С МОМЧЕТА) защото нямала приятели , вярно е , че приятелките й я зарязаха доста жестоко ама ако искаш приятели излез навън и си намери , а не в интернет пространството да флиртува едва ли не с момчета и да праща целувки , прегръдки и да им казва "Обичам те" (чисто приятелски било) .. Кажете ми как да постъпя .. Говорил съм с нея за това и само ми повтаря , че ревнувам напразно и , че никога не била способна да флиртува докато е с мен , а за изневяра даже не си и помисля , тъй като не била от тези момичета.. ДА ама не , върти флирт на 100 процента (поне аз така го разбирам) .. Кажете ми как да постъпя , да говоря ли с нея , какво да правя .. Тази ревност ме побърква..

Първо - за да започне да те лъже много е лошо.
    Второ - има друг ФБ ,еми и ти направи един фейк женски профил събери приятели в него снимки и я добави
    Трето - 110% сигурен,че флиртува с други.
    Четвърто - като искаш да си сигурен нека ти покаже съобщенията си когато си в тях или тя у вас внезапно.
    Пето - На колко сте?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Бягай далеч от такива.

Banned Мега фен
    1во - лъже те ? - до някъде ти си си виновен.. не трябва да и позволяваш да те лъже,все пак 8 месеца не са малко
    2ро - такива думи вярно вече ги използват за ''здрасти'' ама я накарай да престане -С РАЗГОВОР !
    3то - какви са тия простотии с фб и не знам си какво ?
    4то - един сериозен разговор,без да я оставяш да се измъква и и казваш директно да прекрати всичко това.. ако иска приятели не и е нужно да е от друг профил 1во и 2ро може да ги намери навън и 3то тия отношения не бият само на приятелски
    един сериозен разговор и ако не престане я оставяй ...

[QUOTE=AnzaRe;10735949]Първо - за да започне да те лъже много е лошо.
    Второ - има друг ФБ ,еми и ти направи един фейк женски профил събери приятели в него снимки и я добави
    Трето - 110% сигурен,че флиртува с други.
    Четвърто - като искаш да си сигурен нека ти покаже съобщенията си когато си в тях или тя у вас внезапно.
    Пето - На колко сте? - Аз съм на 19 , Тя е на 17. Благодаря за отзивите , но вече й казах , че това не може повече да продължава и й казах , че всичко е свършило.. И да говорили сме 1 път , но тя все повтаря " КАК може да си толкова ревнив , това е чисто приятелски "

Ти виждал ли си какво прави в този фалшив профил, или само предполагаш? Ако си виждал, и си сигурен, че флиртува с други, попитай я как би се почувствала, ако и ти правиш същото.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Момичето явно обича мъжкото внимание. Покажи й, че това, което прави, не ти харесва. Ако трябва направи сцена, игнорирай я известно време или й демонстрирай същото поведение отстрани, но според мен за такива момичета няма оправия..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Зарежи тъпата путка (по възможност я изчукай брутално преди това)
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Ти виждал ли си какво прави в този фалшив профил, или само предполагаш? Ако си виждал, и си сигурен, че флиртува с други, попитай я как би се почувствала, ако и ти правиш същото.
    Да виждал съм , едното момче го познавам и ми праща чатове , единият чат беше нещо като от сорта " Момчето : Защо изобщо ме харесваш , Какво те привлича :Д ? Тя: Ти ми кажи , Момчето : Ми не мога да гадая , Тя: Ами забавен си и си оптимист". Снощи поговорих с нея за тия профили и глупости и отговорът й беше : "Какви са тия глупости , че флиртувам , щом мислиш така ще го деактивирам добре. Това са просто приятели омг"
    Последно редактирано от Ivanov233 : 06-16-2013 на 10:39

Мега фен
    Град
    <3
    лол
    много ясно, че лъже за аканунта
    много долно
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Интересно ми е ти как я оставяш да мине с номера "какви са тези глупости" като имаш черно на бяло доказателства, с които можеш да я притиснеш в ъгъла. Просто питам.

Цитирай Първоначално написано от eclipse06 Виж мнението
    Интересно ми е ти как я оставяш да мине с номера "какви са тези глупости" като имаш черно на бяло доказателства, с които можеш да я притиснеш в ъгъла. Просто питам.
    Просто ми е жал за нея , да постъпя така.. До сега постоянно си затарях очите и й прощавах , обаче това направо ме събори и все пак не мога да я оставя , защото не мога да си представя живота си без нея и на хората , които казват да направя същото като нея , не няма и не мога , защото :
    1. не съм такъв човек
    2. СЪЖАЛЯВАМ я И НЕ мога да и причиня такова нещо
    И в момента съм много объркан , говорих с нея , че мисля че трябва да се разделим заради тези неща , но ми е много много трудно и не знам..

помоли я да не го прави и ако наистина те харесва ще уважи желанието ти

направи си fake account и почни да я забиваш от него. Прати ѝ fake снимки, представи се за интересен за нея човек, уговорете си среща и я изненадай

Голям фен Аватара на sneering
    Няма смисъл да си играеш,тя е от ония искащи хем гадже да и слуша семейните повърни ,хем допълнително момчешко внимание,да си има от всичко.
    Не е толкова специална,кажи и да си избере и ако не иска и тегли едни майни,и да ходи при ония клоуни във фейсбука.

Явно е някаква attention whore. Не вярвам в реалността да смее и да заговори на улицата някое момче. Много е незряла. Поговорете си.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си