Цитирай Първоначално написано от ilikenestea Виж мнението
Говорих с приятеля ми , едвам го накарах да говори на тази тема. От начало нищо не казваше но после се изпусна. каза че може би още има чувства към бившата си но не би я потърсил и не искал да има нищо общо с нея. каза ми че сега обича мен по силно от нея. и с времето чувствата му към предишната му приятелка ще изчезнат. тия думи страшно много ме заболяха. само като си представих че за тва време, в което сме заедно като сме правили секс и като сме се целували той си е представял друга и ме е използвал за секс играчка.
той ми каза че иска да продължим връзката си а на мене ми трябва малко време да помисля....не знам кво да правя, много го обичам, вс е перфектно. но никога няма да забравя как извика името й, докато....
ъъъ не че нещо ама аз не съм привърженик на идеята,че един човек може да обича други 2ма едновременно по един и същ начин... може да обича и харесва,обича и привлича сексуално ( което е възможно и може да не си му само ''секс играчка'') и т.н. ама да обичаш 2ма човека така - айде бе...

помисли си хубаво !!! ( заради това,което казах по-горе... ) ...