- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
Днес, два часа след като цикълът ми дойде, с приятеля ми правихме секс, но той свърши в мен. Въпросът ми е дали е възможно да се забременее в такъв случай. Овулацията ми е на 14-тия ден, тоест сега не съм в овулация. Ще съм благодарна, ако не критикувате действията ни, а отговорите на въпроса.
аааа представих си гооо
хем е свършил в теб, хем цикъл иллл
не си бременна
Холи мадър оф стюпиднес
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Е на това му се вика мартеничка, само не знам как сте толкова безбожно тъпи че да правите секс докато си в цикъл, че и без презерватив хахаха. Явно много държи приятеля ти да хване някоя колония на оная му работа.
Щом толкова ви интересува- бяхме с презерватив, но той се скъса. За инфекции и тем подобни знаем, затова винаги ползваме предпазни средства. Това обаче не мисля, че има някакво отношение към зададения въпрос, а именно дали има възможност от забременяване. Дали е било със или без- все тая, щом е станал гаф.
При първите 1-4 дена на цикала на теория няма шанс да стане нищо,но имам познати които това го използваха като предпазно средство против забременяване и след година и малко си имаха едно такова малко, сладко изчадие.
Блаа ужас :Х :Х :Х
Ебати мазалотоКато цяло опасността да си бременна е минимална.
Никога несъм го правила като съм в цикъл и то без презерватив но ми се стува че е било голямо мазало а и защо не изчакате
като не си в цикъл? Така ем няма да има мазало ем ще ви е спокойно