.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Магия за смърт ?!

От 6 месеца баща ми не е същият..започнаха велики скандали с майка ми, а веднъж дори й посегна.Мислехме, че просто вече критическата възраст го тресе,но май грешим.В някои моменти е напълно спокоен, а в други не мога да го позная и дори като ме погледне виждам различен човек.Близък роднина се поинтересува и отиде при една врачка, която казала, че му е направена много силна магия наречена "или си с мен, или си мъртъв".Всеки ден някой му е слагал живак в кафето ..Също така казала, че е прекалено късно и не знае дали му остават дори и 2 седмици живот..Не вярвам на такива неща, но всяка една дума на тази жена се връзва изцяло.Баща ми започна да отслабва сравнително бързо (а се храни нормално) и трябвало да стоим близо до него за да го снабдяваме със сила..Е, аз пробвах и като ме прегърна просто припаднах в ръцете му..
    Моля ви, кажете ми възможно ли е наистина да е омагьосан или до такава степен съм уплашена, че започвам да вярвам на глупости ?!

Преместено.
    Extremescream

Мега фен
    пуснете му едно изследване на урината.

Според мен оная се чуди как да ви изсмуче парите. Поиска ли ви нещо за да 'развали магията' ? Ако да - ясна е работата.

За да те успокоя - симптомите на отравяне с живак са повръщане (примесено с кръв) ,диария , силно побеляла кожа и обилно потене. След това и бъбречни проблеми. Шест месеца при прием на живак няма да оживее ,гарантирам ти го това. В най-добрия случай месец ,но симптомите щяха да са толкова тежки (ако някой му сипва в кафето .... ) че щяхте да потърсите лекарска помощ незабавно.
    Гарантирам ти ,че живак в кафето НЕ СА му сипвали и това са врели-некипели.

Щом според вас наистина има нещо - отивайте за изследвания на кръв и урина.

Голям фен Аватара на xinfamous
    добро сърце и силен дух магии не го ловят.
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Само не му казвай, че уж може да е омагьосан, че ще си го самовнуши и ще се довърши така.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Вместо да ходите при някакви си врачки,защо не отидохте на лекар.. Определено няма магия.. Не знам просто откъде ги измисляте тези простотии.. Заведете го на преглед при специалист,за да разберете какво му има,а не да ходите при врачки ..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Водихме го по лекари и здравето му е в перфектно състояние

Мега фен
    Град
    Earth...
    Магии и такива глупости не съществуват. Отидете на лекар, той ще може да ви помогне! Не некви си циганки просещи пари готови да свалят звездите за 20 стинки.

работата е, че познаваме тази въпросна врачка от много време ии не ни иска никакви пари

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Не мога да твърдя че няма или има магии , бил съм свидетел на такива последици ... това или го вярваш или не ,не може да се докаже.
    Хора с огромна злоба и завист -всякакви.Това с врачките е много коварна работа понеже по-голямата част от тях са самозвани и търсят само пари . Също съм бил свидетел на такива хора ,които не те познават ,а ти четат живота като от книга ,колкото и невероятно да ви се струва.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Като стигнах до думата "магии" и спрях да чета.

Жалко е че хората се хващат на такива глупости.Невероятно е в какво може да вярва човешкия мозък,когато не може да намери разумен отговор на даден въпрос.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Невероятно е какви граници може да си постави човешкия мозък! Нали зад всяко ново откритие стои луд учен, който твърди нещо уж невъзможно. Със здраве...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Невероятно е какви граници може да си постави човешкия мозък! Нали зад всяко ново откритие стои луд учен, който твърди нещо уж невъзможно. Със здраве...
    Едно е да говорим за наука,съвсем друго е за религия,врачки и другите глупости.

Жалко е,че има хора които злоупотребяват именно с това и още по жалко,че има хора които се хващат.Миналата вечер спорихме по скайп с една съфорумничка на подобна тема-за зодиите.Поредните измишльотини,от които някои се опитва да си изкара паричките.Плутон бил в знака риби,марс бил в знака лъв,ще спечелите пари..бла бла бла.

Сори,ама не можеш да ме убедиш,че като съм се родил,някаква си подредба на планети вече е определила характера ми.

Същата работа и с тия глупости за магиите.

Точно там е истината - че никой не може да те убеди в правотата на анормалните явления. И смятам, че ние ги наричаме така, защото все още науката не се е развила до толкова, че да успее да ги обясни. Нали някой луд с развинтено въображение преди време е дръзнал да твърди, че земята е кръгла. Представяш ли си колко ненормално им е звучало това на хората. Великите учени вярват в неща, необясними за науката. В противен случай нямаше да се развиваме. Така че не сочете с пръст хората, чието въображени е по-широко от вашето и са склонни да повярват в необяснимото.
    П.с. Никой не те кара да вярваш и ти.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Точно там е истината - че никой не може да те убеди в правотата на анормалните явления. И смятам, че ние ги наричаме така, защото все още науката не се е развила до толкова, че да успее да ги обясни.
    Именно това е и моята гледна точка.Всяко явление си има научно обяснение.В миналото са смятали,че боговете им изпращат природни бедствия за да ги накажат,но в днешно време знаем много добре на какво се дължат ураганите и земетресенията.Виждаш ли колко абсурдно звучи сега когато вече знаем?Същата работа е да твърдиш че е магия,нещо за което има съвсем нормално обяснение.

Причините баща и да се държи така могат да се дължат на много неща-стрес,неувереност,лични проблеми.Но когато не можеш да намериш точния отговор,когато не можеш да си обясниш нещо си намисляш някакви глупости,с които си мислиш че си обясняваш нещата.

Но всъщност истината е далеч по-друга.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    ако пиеш живак всяка сутрин няма да ти е нужна магия за да умреш
    ОДИН!!!

Аз не твърдя, че това, за което говори момичето е магия. Вярвам, че е вазможно да е нещо подобно.
    Тук има малко противоречие. Представи си, че след време науката докаже съществуването на магии. Да речем, че се дължи на изпращането на положителна или отрицателна енергия. Може би да се докаже, че съществува телепатия... Все неща, които в момента звучат нереални. И много хора ще продължават да ги отричат, докато пустата наука не им ги даде наготово. В момента може да ти звучи глупаво съществуването на магия, но когато след време учените я нарекат еди си каква си енергия, ще звучи правдоподобно. Просто някой трябва да повярва и да го докаже. За това аз не искам да отхвърлям каквито и да е било налудничеви твърдения.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от purple9410
    Водихме го по лекари и здравето му е в перфектно състояние
    А на психолог ? Може да има лични проблеми и от това да е това негово състояние..

И да ,за пореден път съм съгласна с Sh@d0w .. Даже и доста добре се аргументира..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

"Или си с мен или си мъртъв" Явно баща ти си има ненормална любовница
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Не разбирам как на някои хора може да им е толкова забавно и да се подиграват.Ако беше на вашите родители едва ли щяхте да говорите така....
    Не знам дали вярвам в магии,50% на 50% ... Но щом на баща ти му няма нищо,а не е добре... не знам какво трябва да има.Ами щом мислите,че някой му сипва живак в кафето,защо просто не наблюдавате докато си прави кафето,или да изхвърлите сегашното и да купите друго...или да му го правите вие ? Дръжте се по добре с него,излизайте заедно на разходки ( не знам какви са ви отношенията,просто предлагам ) и не знам... нямам си идея,но поне това с кафето го правете.Гледайте го внимателно какво прави.
    Може да е тъпо това,което мисля,но дали няма възможност да взима наркотици ...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на scrooper
    Ако е истина, че в момента, в който си го прегърнала, ти е прималяло, а иначе е в перфектно здраве- значи най- вероятно има нещо. Попринцип не бива човек да се доверява на врачки, защото или са шарлатанки, или могат да влошат нещата. Разпитайте за тази жена и тогава решете. Ако баща ти не се влоши, ЗАРЕЖЕТЕ! При врачки се ходи единствено, ако човек е много закъсал и вече няма друг начин, защото като цяло са нежелана намеса. А сега можете да поговорите с него за стреса
    always late but worth the wait!

глупости на таркалета ..
    Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!

Не знам дали има магия или не ,но на "врачките" редовните им реплики са "направена ти е магия за смърт" ,така че не вярвай много много..

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Едва ли му е сипван живак в кафето, тъй като ако беше така трябваше вече да не е между живите. Тази врачка може и от 100 години да я познавате и пак да ви излъже, или просто да си е втълпила, че може да познава и не знае, че говори глупости. На моето семейство също уж му беше правена магия. не знам до колко беше вярно. но ни казаха какво да правим ( да слагаме в буркан яйца и да ги слагаме под моето легло и после да ги хвърляме в реката) мама не вярва много в такива неща, но пробва и на първата сутрин яйцата бяха като пипала. Мога да се закълна просто, не знам на какво се е дължало , но вярвам на очите си. Така че има много необясними неша и не мисля
    , че някой има право да казва на някой какво да мисли и че всички необясними неша са измишлотини просто, защото даденият човек не може да повярва в тях.
    I hate cold-blooded people !!!

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    HOLLY SHIT !!! YOU PEOPLE ARE INSANE

3ма "гадатели" ни казаха едно и също ..ходихме да се разваля "магията" и имаше някакъв напредък.Родителите ми спряха да се карат,баща ми се държеше перфектно, всичко си беше както е било винаги и за момент повярвах, че нещата са се оправили .. до снощи.Стана дори по- зле, наще започнаха пак да се карат, дори си посягаха пред мен..за една вечер изживях неописуем страх и сякаш бях в ада.Не знам вече на какво и на кого да вярвам.Предавам се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си