izvini i se 0,o isprati i nqkoe milo saobshtenie..
Първоначално написано от JustMeBabe izvini i se 0,o isprati i nqkoe milo saobshtenie.. + един билет за Хавай
Oh but until then I got you Baby I got you Until you're used to my face And my mystery fades I got you
Първоначално написано от AnzaRe + един билет за Хавай TOVA TI LI SI NA AVATARA ILI SI GO SLOJILA SAMO DA SE PRAI6 NA OBOROTNA?
КУЧКИ ДАВАЙТЕ ЧИПСА!
Първоначално написано от Blockhead TOVA TI LI SI NA AVATARA ILI SI GO SLOJILA SAMO DA SE PRAI6 NA OBOROTNA? Еи тъпанар такъв,мъжко съм кефи ме мацето.
Първоначално написано от AnzaRe Еи тъпанар такъв,мъжко съм кефи ме мацето. ДЕ ДА ТЕ ЗН ВЕ МАЕМУН КВО МИ СКАЧАШ, ГОЛИАМОТО МАЖКАРЧЕ ПО СПОКОИНО ВАРИ СИ НАБИИ ЕДНА И ЛЕГАИ ДА СПЕШ
Първоначално написано от Blockhead ДЕ ДА ТЕ ЗН ВЕ МАЕМУН КВО МИ СКАЧАШ, ГОЛИАМОТО МАЖКАРЧЕ ПО СПОКОИНО ВАРИ СИ НАБИИ ЕДНА И ЛЕГАИ ДА СПЕШ Споко ще получиш нервен срив.
Първоначално написано от AnzaRe Споко ще получиш нервен срив. А ТИ ШТЕ ПОЛУЧЕШ КУР!
Първоначално написано от JustMeBabe izvini i se 0,o isprati i nqkoe milo saobshtenie.. всичко тук е сарказъм, бейби. свиквай.
WindScar <3333 obesendomat (superman) <3
Правила