- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помогнете ми
http://oi41.tinypic.com/4h8fvm.jpg
Ето в такова състояние е лицето ми... писнало ми е чесно, направо ще взема да се самоубия. Нито имам приятелка, нито ще имам, нито някои ще ме погледне поради простата причина, че приличам на гъз. От 5 години имам акне, мазал съм се с акне aут, далацин т и кви ли не глупости ама ефекта е точно НУЛЕВ. Просто не издържам разбирате ли... искам да излезна навън с приятели, но не мога защото се чуствам ужасно и ме е срам да се покажа пред хората, просто не мога да живея нормално с тая пумия на лицето ми, вече съм напълно отчаян и нямам идея какво да правя
Да, казаха ми да се мажа с Далацин Т и някви хапчета, и ефект НУЛА
Какво е това ниско самочувствие ? Външният вид не е наи - важното нещо.Явно си в такава възраст, че няма да минат лесно каквото и да използваш ,просто с времето ще се махнат
Просто ми се преебава всичко... Момичето с което бях толкова близък ме отряза и всяка следваща ще ме отрязва само заради тия скапани пъпки. Не може ли просто да се махнат и да си живея живота нормално а не по цял ден вкъщи да не знам кво да правя
Не помня какво ползваше една моя приятелка, но лицето й изглеждаше по-зле от снимката, която се предоставил. Надявам се да те успокоя поне малко. В момента лицето й е в перфектно състояние и рекламира козметични продукти. Дори е известна в тази сфера, обаче ще спестя името й. Бих могъл да я попитам, не ти обещавам кога ще ми върне отговор. Ще пиша в темата ти, така че следи я!
Знам как се чувстваш минах през това бях много по зле от теб ,мислех като теб, хвърлих луди пари за лекари, лекарства и какво ли още не ,нищо не ми помогна затова ти казвам ,че с времето ще ти минеСега дори белези нямам, просто се махнаха . Колкото до приятелка ще си намериш (както аз си намерих : D) .. не те заслужава щом е с теб заради външния вид . Тъи че, горе главата !
Спирам да се мажа с каквото и да било, не мога вече да се боря с тия простотии. Нека подиша малко тая кожа, че от 1 година само се мажа с някакви глупости
Пробвал ли си да ходиш на козметик за почистване на лице? На една приятелка кожата й беше като твоята и до колкото знам посещенията при козметик й помогнаха.
Но мисля, че по-големият проблем при теб е самочувствието ти. Не виждам защо трябва да е толкова ниско, само заради едни пъпки. Ако някоя не иска да е с теб само заради това, ти ще искаш ли да си с нея? Аз лично не бих искала да съм обвързана с толкова повърхностен човек. И само един пример да ти дам - в училище имаше едно момче с проблемна кожа, като твоята, но всички момичета го харесваха. Така че това няма никакво значение. ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Лазерно лечение?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Наще ми повтарят '' ще се оправиш, ще се оправиш''... какво лазерно лечение
Ами, пробвал ли си със '' Зинерит'' , на мой приятел беше препоръчано от най-добрия дерматолог в София, скоро и аз го използвах и ефекта е зашеметяващ.
Ето един резултат от използването му.
Сам прецени.
http://apteka.framar.bg/08001148/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
Във всяка аптека го има, аз си го взех за 12лв.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow