.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Refan :)

Hybrid View

Мега фен Аватара на Зайче..
    Майка ми много ги харесва тези парфюмчета и аз покрай нея имам 1, но изключително рядко се пръскам с него, защото имам 3-4 други любими парфюма и най-често съм си с тях.
    И защо да е срамно, че се пръскаш с евтин парфюм, примерно? Щом ти харесва няма значение колко пари е, а и не всеки може да си позволи парфюми от по 200лв.
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Майка ми много ги харесва тези парфюмчета и аз покрай нея имам 1, но изключително рядко се пръскам с него, защото имам 3-4 други любими парфюма и най-често съм си с тях.
    И защо да е срамно, че се пръскаш с евтин парфюм, примерно? Щом ти харесва няма значение колко пари е, а и не всеки може да си позволи парфюми от по 200лв.
    Принципно не виждам и смисъл да се дават 200 лева за 1 парфюм,при условие че за тези пари можеш да пробваш още 10тина,които не отстъпват по нищо на оригиналните.
    Последно редактирано от paci : 06-16-2013 на 12:03

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от paci Виж мнението
    Принципно не виждам и смисъл да се дават 200 лева за 1 парфюм,при условие че за тези пари можеш да пробваш още 10тина,които не отстъпват по нищо на оригиналните.
    ами .. зависи ;д
    веднъж дадох подобна сума (не помня точната цена, но г/д) за парфюмче от около 30мл, но беше за подарък на майка ми
    иначе за мен си отделям около 30-40-50 макс, ако парфюма е под 30мл или толкова
    обаче мисълта ми беше в това, че ако ги нямах тези пари нямаше да ме е срам да си купувам и парфюм за 10лв
    просто всеки човек си преценя възможностите и не виждам нещо срамно в това, наистина
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си