.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Refan :)

Мега фен Аватара на Зайче..
    Майка ми много ги харесва тези парфюмчета и аз покрай нея имам 1, но изключително рядко се пръскам с него, защото имам 3-4 други любими парфюма и най-често съм си с тях.
    И защо да е срамно, че се пръскаш с евтин парфюм, примерно? Щом ти харесва няма значение колко пари е, а и не всеки може да си позволи парфюми от по 200лв.
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    При нас магазините на Рефан май са 2 или 3, но в много други магазинчета продават тяхната наливна парфюмерия. Другата седмица може да отида да си напълня шишенцето (не че имам нужда от парфюм, имам доста, ама съм си наумила от доста време да си взема едно номерче)
    Кой номер,защото и аз искам да си взема някакво парфюмче,което до сега не съм използвала,защото си имам 3-4 любими аромата и не им изневерявам. Мисля да пробвам Yellow diamond,че много го хвалят.

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Майка ми много ги харесва тези парфюмчета и аз покрай нея имам 1, но изключително рядко се пръскам с него, защото имам 3-4 други любими парфюма и най-често съм си с тях.
    И защо да е срамно, че се пръскаш с евтин парфюм, примерно? Щом ти харесва няма значение колко пари е, а и не всеки може да си позволи парфюми от по 200лв.
    Принципно не виждам и смисъл да се дават 200 лева за 1 парфюм,при условие че за тези пари можеш да пробваш още 10тина,които не отстъпват по нищо на оригиналните.
    Последно редактирано от paci : 06-16-2013 на 11:03

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от paci Виж мнението
    Принципно не виждам и смисъл да се дават 200 лева за 1 парфюм,при условие че за тези пари можеш да пробваш още 10тина,които не отстъпват по нищо на оригиналните.
    ами .. зависи ;д
    веднъж дадох подобна сума (не помня точната цена, но г/д) за парфюмче от около 30мл, но беше за подарък на майка ми
    иначе за мен си отделям около 30-40-50 макс, ако парфюма е под 30мл или толкова
    обаче мисълта ми беше в това, че ако ги нямах тези пари нямаше да ме е срам да си купувам и парфюм за 10лв
    просто всеки човек си преценя възможностите и не виждам нещо срамно в това, наистина
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на girl91
    Искам да си взема номер 126. Иначе преди исках 152 и покрай Коледа ми го подариха (30мл., готов, в кутийка) и много ми хареса, за около 2 месеца го изпръсках, използвах и други, но тях рядко. Траен беше.

На Рефан бялата козметика е страхотна! Обожавам да ходя във фирмения им магазин. Пратих и в чужбина и там много ги харесаха и сега ще купувам пак.

Препоръчайте ми парфюмче на Рефан. Търся нещо свежо, лятно, да мирише на чисто, на вода или на море. <3 Не държа на особено голяма трайност.

Пример за такъв парфюм е на S.T. Dupont Essence Pure Ocean. Имам страшно много пюрфюми и не ми се купува нищо скъпо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    На Рефан бялата козметика е страхотна! Обожавам да ходя във фирмения им магазин. Пратих и в чужбина и там много ги харесаха и сега ще купувам пак.

Препоръчайте ми парфюмче на Рефан. Търся нещо свежо, лятно, да мирише на чисто, на вода или на море. <3 Не държа на особено голяма трайност.
    Пример за такъв парфюм е на S.T. Dupont Essence Pure Ocean. Имам страшно много пюрфюми и не ми се купува нищо скъпо.
    В момента използвам 116 TAJ SUNSET/ESCADA,но е доста сладникав и не знам дали ще ти хареса,но е лек и бонбонен <3

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от paci Виж мнението
    Една приятелка има антибактериален гел за ръце със зелен лимон.Е,извинявай ама си мирише на изчистена с Доместос тоалетна чиния.
    А, това аз го имам... супер приятен ми е аромата на мен.

beautifulxbitch
    Guest
    Аз си спомням че преди ползвах Рефан 192 и бях доволна от него. Миришеше много яко ..

Цитирай Първоначално написано от beautifulxbitch Виж мнението
    Аз си спомням че преди ползвах Рефан 192 и бях доволна от него. Миришеше много яко ..
    Това не беше ли парфюмът,който Николета Лозанова рекламираше?

Естествено, че няма нищо срамно Рефан е много добра марка ! Та моя любим аромат определено е 311 не е сладникав и определено за това ми харесва, защото лично аз не харесвам сладникави парфюми .

Мега фен Аватара на baby_baby
    Имала съм от там парфюми но не ми харесват изобщо много са силни и натрапчиви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си