.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Как да предпазя косата си?

Преди време бях с къса коса и се изправях всеки ден, но това не се отрази добре на косата ми. Беше цъфнала цялата. Изчаках да порастне и се оправи, но от скоро пак почнах да се изправям и да се къдря и ме е стах, че косата ми пак ще стане на нищо!
    Та въпросът ми е какви продукти да използвам за да предпазя косата ми от изгаряне?

Просто престани да я третираш постоянно, преди да се изправяш се пръскай с такова, имаше едни преди да я третираш, да се напръскаш /нямам идея как се казват/, предпазват от изгаряне ли, нещо такова, по-опитните ще ти кажат.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Използвай маски за коса

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Просто престани да я третираш постоянно, преди да се изправяш се пръскай с такова, имаше едни преди да я третираш, да се напръскаш /нямам идея как се казват/, предпазват от изгаряне ли, нещо такова, по-опитните ще ти кажат.
    Мисля, че за термозащитен спрей/крем говориш

Да, да, същото!
    Чувала съм за тях и в разни клипчета в utube като мацките ще се къдрят/изправят или ще правят каквато и да е прическа, свързана с преса/маша и т.н., винаги преди това слагат.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    http://avonshop.co.uk/shop/Assets/im...od_1103614.jpg аз съм много доволна от този спрей!
    Дрън-дрън

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Термозащитен спрей/крем. Шампоан и балсам за третирана коса. Редовно маски (качествени купени или домашни). Ползвай натурални масла (бадемово, кайсиево, пшеничен зародиш, жожоба, стимуланта за коса на Икаров).
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Мега фен Аватара на Infinity
    Пари ти трябват, нищо друго :Д
    С качествена козметика става работата.
    To infinity and beyond.

Най-добре спри да я тормозиш. Никога не съм разбирала момичетата, които първо си къдрят косата, после я изправят...
    А ако държиш толкова много да си с различна прическа всеки ден, има и други начини, които не включват горене на косата.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Banned Мега фен
    термозащита преди преса +- някоя маска ако ти се занимава домашна,ако не и купена ще ти върши работа,но хубава + шампоан хубав

Домашните маски нищо не може да ги замести. Наблягай на маслата в краищата на косата.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Домашните маски нищо не може да ги замести. Наблягай на маслата в краищата на косата.
    ОПРЕДЕЛЕНО !

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Горенето на косата ти всеки ден може да го компенсираш с маски за коса поне 1-2 пъти седмично / най-добре домашни / и преди да я третираш с преси , маши и т.н. пръскай термозащитен спрей - аз ползвам този на taft .И най-трудното - опитай се да не я гориш всеки ден , а да речем през 1-2 дена поне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си