- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да предпазя косата си?
Преди време бях с къса коса и се изправях всеки ден, но това не се отрази добре на косата ми. Беше цъфнала цялата. Изчаках да порастне и се оправи, но от скоро пак почнах да се изправям и да се къдря и ме е стах, че косата ми пак ще стане на нищо!
Та въпросът ми е какви продукти да използвам за да предпазя косата ми от изгаряне?
Просто престани да я третираш постоянно, преди да се изправяш се пръскай с такова, имаше едни преди да я третираш, да се напръскаш /нямам идея как се казват/, предпазват от изгаряне ли, нещо такова, по-опитните ще ти кажат.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Да, да, същото!![]()
Чувала съм за тях и в разни клипчета в utube като мацките ще се къдрят/изправят или ще правят каквато и да е прическа, свързана с преса/маша и т.н., винаги преди това слагат.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
http://avonshop.co.uk/shop/Assets/im...od_1103614.jpg аз съм много доволна от този спрей!![]()
Дрън-дрън
Термозащитен спрей/крем. Шампоан и балсам за третирана коса. Редовно маски (качествени купени или домашни). Ползвай натурални масла (бадемово, кайсиево, пшеничен зародиш, жожоба, стимуланта за коса на Икаров).
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Пари ти трябват, нищо друго :Д
С качествена козметика става работата.
To infinity and beyond.
Най-добре спри да я тормозиш. Никога не съм разбирала момичетата, които първо си къдрят косата, после я изправят...
А ако държиш толкова много да си с различна прическа всеки ден, има и други начини, които не включват горене на косата.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
термозащита преди преса +- някоя маска ако ти се занимава домашна,ако не и купена ще ти върши работа,но хубава + шампоан хубав
Домашните маски нищо не може да ги замести. Наблягай на маслата в краищата на косата.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Горенето на косата ти всеки ден може да го компенсираш с маски за коса поне 1-2 пъти седмично / най-добре домашни / и преди да я третираш с преси , маши и т.н. пръскай термозащитен спрей - аз ползвам този на taft .И най-трудното - опитай се да не я гориш всеки ден , а да речем през 1-2 дена поне![]()