.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Гъбички или какво?

Абе, на един приятел на самата пета на лявото стъпало има нещо като мехурчета, но е само там, никъде другаде, не пари, не щипе, не боли, не боцка, единствено като обуе маратонки. И снимка имам, ама да не вземете да се погнусите.
    А,пускам темата тук, че в здравето хич няма хора, извинявам се!
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Моля ви се!

Да не е от маратонките? Преди време едни мои маратонки се бяха захабили отвътре и такива мазоли ми правеха... Макар че ми бяха любимите, трябваше да се разделим. ;д
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Нямам абсолютно никаква идея, давам описанието, което ми беше дадено. Аз имам снимка, пак повтарям, и на самата пета има малки като балончета, но са доста.

Този твой приятел най-добре да отиде на дерматолог, да му каже със сигурност какво му има

Бил е, казали са му, че е запаряване от маратонките и щяло да мине. Ама половин година по-късно още са там тия неща

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Значи е ходил на некадърен дерматолог.
    Не знам защо си мислите, че в някакъв тиин форум ще си решите проблемите, които са за специалисти.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

А той защо продължава да носи маратонки през лятото, след като знае, че има проблем там?

На тези въпроси вече не мога да отговоря аз. Въпросът ми е дали са гъбички или нещо друго?

Нека отиде при друг специалист, явно проблемът е сериозен, след като за половина година не му е минало.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си