.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Ами според вас?

С приятеля ми сме заедно от 2 години и половина.Последния един месец беше странен.Карахме се,после уж бяхме добре (всичко е ок сега) ,но от тогава той не ми е казал че ме обича.А се държи нормално с мен.Като го попитах няколко пъти той ми каза,че няма конкретна причина.Какво мислите?Обича ли ме? Или просто е в някъв кофти период...
    П.С. На 21 сме.

Някак си тъпо звучи, че се съмняваш в любовта му само защото не ти го е повторил 100 пъти за деня. Правиш от мухата слон. Дай му причина, за да ти каже ,че те обича. Иначе той ако само ти го повтаря, а ти кокетничиш.... кел файда.

Трябва да чувстваш обичта,а не да чакаш да ти го казват непрекъснато.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    на 12 години е нормално да се притесняваш за такива неща
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на xoxi
    Ако те е обичал преди, обича те и сега. И не е в никакъв период.
    Любовта не се казва, тя се доказва. Може да му е писнало просто да го повтаря непрекъснато, а ти да броиш колко пъти и за колко време ти го е казал. Ако ти доказва любовта си, недей да мрънкаш.
    И спря да се върти за миг земята..

Фен
    хъм

А ти казваш ли му? И той отвръща ли нещо?
    С моя мъж си казваме по много пъти на ден, че се обичаме. Не мога да си представя да мине ден без тези думи, пък какво остава за месец.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    А действията му не ти ли говорят, че те обича?
    Защото ако няма действия, които да ти "кажат", че той те обича - тогава трябва да се притесняваш.

как се държи с теб? ако е добре може да те обича но може и просто силно да те харесва

Banned Мега фен
    любовта не минава за 1-2-5 караници .. просто явно е скапан период.. а и това,че не го казва не значи че не го мисли.. пробва ли да му го кажеш ти ? какво отвръща ?

ами пробвах да му го кажа (чрез смс) но и други общи неща бях написала и после се чухме и нищо не ми каза.2 пъти го питах от тогава,тоест бях му казала,че ми прави впечатление,че не ми го казва и ми отвръщаше, че няма конкретна причина.Това беше.

Голям фен Аватара на sneering
    Любовта не се дискутира на дълго и широко,кой какво е за другия или прочие.Съди по неговите действия,подход,жестове и в каква позиция те поставя в личния си живот.
    Онези който си дрънкат че се обичат по цял ден,най-малко се обичат...просто няма за какво друго да си говорят.

Какво значи "не можете да провеждате нормални разговори" ? Просто тогава не можех да говоря,бях на работа и за това писах смс..Егати извода дето си направи!Евала!

Голям фен Аватара на JuStElly
    Не знам, ама както го обясняваш, сякаш избягва темата... Ако си е променил държанието, значи не сте наред, ако се държи добре, няма от какво да се притесняваш.

Супер фен Аватара на spopi
    Кажи му че имаш нужда да ти го казва понякога не само действията са показателни но и думите.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от devil666 Виж мнението
    Какво значи "не можете да провеждате нормални разговори" ? Просто тогава не можех да говоря,бях на работа и за това писах смс..Егати извода дето си направи!Евала!
    просто трябва да му го кажеш в очите..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си