- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелите му....
Здравейте, от 6 месеца имам приятел. С него е чудесно. Говорим си,излизаме с две думи прекарваме си страхотно. Станахме наистина близки. Проблема ми обаче е, че съм много ревнива.Той не ми дава поводи освен харесвания на снимки в фб или да поздрави някоя своя позната или бивша . Е това просто ме побърква . Освен това приятелите му са пропаднали нарко-алкохолици, а той е много по-различен от тях. Излезе ли с тях се напива и кой знае още какво. Не знам,но мисля,че ако нещата продълзават така няма да искараме още много.Искам да съм единствена за него. Лошо ли ще е ако му забраня да излиза с тях?
Харесвания на снимки и поздрави не е причина за ревност....
А щом приятелите му са такива, не е лошо, ако му забраниш това. Но не с "забранявам ти да излизаш с тях", а да проведете сериозен разговор на тази тема.
Относно това ти да си му единствена, това е егоистично и трябва да си преосмислиш поведението.
Недей да му забраняваш, да не си му майка? Дори се съмнявам, че и нея би послуша в случая.
Щом не ти дава признаци, защо равнуваш? Нормално е да контактува и с други момичета. Това, че някои от тях са му бивши може донякъде да те тревожи, но си напомняй, че той е с теб, а те неслучайно вече не са заедно.
Но недей да му забраняваш, това е възможно най-грешния подход.
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Поговори с него от думите ти изглежда свястно момче опитайте да намерите решение заедно
Ревноста ти ще се оправи с времето когато започнете да си имате повече доверие .За темата с приятелите ще си замълча защото ще кажа не особено добри неща . Но лично аз бих направила всичко възможно да го отцепя от компанията .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 06-14-2013 на 14:55
Просто имаме различни възгледи за всичко дори и за компанията му. А аз наистина съм доста ревнива и си падам леко егоист. Преди него, бившият ми беше много ревнив и знаехме всичко един за друг, но беше 5 години по голям. Е за любов да не става и дума в сегашния съм много по влюбена, но се чувствам някак си не достатъчно значима . Мозе да е защото сме на една възраст.
Още ви е много рано, едва ли сте толкова близки, че да му повлияеш чак дотам. Когато му влезеш достатъчно под кожата, ще го отделиш от тях.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Много по-зле ще стане, ако му забраниш, най-много да ти се изсмее в лицето, мехехе
Eee айде стегни се малко,аман.После защо момчетата бягат от вас и се страхуват от обвързване...Дай на човека малко свобода,сама каза,че не ти дава поводи (харесването на снимки и едното "здрасти" аз не ги считам за поводи.) Не говорим за свобода да се зарибява с други зад гърба ти,ами свобода на самостоятелен живот.
<---Прочети го пак.Не усещаш ли колко егоистично и тъпо звучиш? Не можеш да забраняваш на никого да общува с приятелите си,независимо от обстоятелствата.Той си има право на избор и е съвсем нормално да си има своя компания,не може да излиза само и единствено с теб,ако това искаш-жалко за теб,сбъркана си.Казваш,че те са не знам си какви пропадняци,а той е по-различен от тях.Тогава какъв ти е проблемът? Обмисли си позицията хубаво,защото е губеща.В никакъв случай не му "забранявай" да се вижда с тях,най-много да се скарате,а и трябва да е луд,за да те послуша( да ти се подчини).
![]()
Ей да не хареса човек снимка :Д
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ако наистина го харесваш ще му помогнеш да се поправи![]()
иЗкараме
Като му забраниш, най - много да си провалиш връзката, друго няма да направиш.
"Лошо ли ще е ако му забраня да излиза с тях ?" - Трябваше да започнеш с тва, за да си спестя останалото четене.
Ако той сам не осъзнава, че приятелите му са боклуци и го дърпат към кофти навици, няма да го осъзнае от теб. Най-много да те сметне за твърде ревнива и егоистична, и че го искаш само за себе си, а не да го предпазиш. Кажи му в очите мнението за компанията и страховете си, той да не направи някоя глупост. Ако има акъл в главата и държи на теб, ще те разбере и ще стои по-далеч от пиянски изпълнения и наркотици, докато е с тях, ама не се надявай да го откъснеш от средата![]()
абе какъв е тоя народ с болестно състояние на ревност
а си мислех,че аз съм много ревнива...