.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 204

Hybrid View

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Нормален човек, като види педал, го подминава. Грам внимание не му обръща. Ама вие нали сте толерантни, сигурно ходите и да се снимате с тях ?
    n00bs

Е то ние нормалните хора в техните очи сме ненормални

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аман от open-minded, дето се ебът с негри, араби и се пипат с разни спинозни педали.
    n00bs

anonymous895156
    Guest
    Природата предполага двойката да бъде мъж+жена, не мъж+мъж или жена+жена.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Откъде накъде природата ще решава, а не хората?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    хаха
    Същата тази природа обаче им залага да бъдат хомосексуални, така че е по-логично да виним нея.

Ходи има обяснявай на неограничените тва нещо .

Хъхх напротив обикновените хора въобще не ги харесват има разни организации и подобин като в много странни но мнението на хората далеч не е толкова положително . То всяка държава предентира за толератност и разбраност но мнението на обществото е съвсем различно .

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    както и да е
    няма как да ме убедиш в нещо
    още повече след тези твои постове
    имах различно мнение за теб

Не се опитвам да те убеждавам хич не ме късае ти какво мислиш аз си казвам моето мнение
    Ами съжалявам че си останало заблудена с мнението си за мене .

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    Кви се навъдиха тука е..
    Always wanna play but never wanna loose

Супер фен Аватара на skornex
    2 минути които няма да си върна ...
    F$@k suicide silence!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Е*** М*** м*

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Не ги мисля за сладки, но и нямам нищо против тях.

Фен Аватара на Madlenita
    Град
    Вкъщи
    По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
    Мечо Пух

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Защо влязох в тази тема..

Супер фен Аватара на kindergarden
    Авторката на темата доста се е заблудила. Излязла един път извън България и се е взела за върха на европейската неограниченост, толерантност, свобода и демокрация.... Хората много ясно ти го казаха
    1. Показността е това, което дразни
    2. Тъпо е да правиш тема, за да се изтъкнеш колко си толерантна. Или си толерантен и не ти прави впечатление кой с кого спи, или си лицемерен, твърдейки колко те са същите като нас чрез тема, която цели точно да ги разграничи........
    3. Да си толерантен и широкоскроен е начин на възприемане на света. Означава да приемаш мнението на околните,техния различен начин на мислене и да уважаваш правото им да имат избор дали да приемат или отхвърлят нещо, не само сексуалната им ориентация.... и сега да обърнем внимание как авторката "толерантно" се нахвърли на хората, изразяващи правото си на мнение. Дръзналите да бъдат различни от нея биват заклеймени и отговорни за съсъоянието на държавата ни. Евала!

Цитирай Първоначално написано от kindergarden Виж мнението
    Авторката на темата доста се е заблудила. Излязла един път извън България и се е взела за върха на европейската неограниченост, толерантност, свобода и демокрация.... Хората много ясно ти го казаха
    1. Показността е това, което дразни
    2. Тъпо е да правиш тема, за да се изтъкнеш колко си толерантна. Или си толерантен и не ти прави впечатление кой с кого спи, или си лицемерен, твърдейки колко те са същите като нас чрез тема, която цели точно да ги разграничи........
    3. Да си толерантен и широкоскроен е начин на възприемане на света. Означава да приемаш мнението на околните,техния различен начин на мислене и да уважаваш правото им да имат избор дали да приемат или отхвърлят нещо, не само сексуалната им ориентация.... и сега да обърнем внимание как авторката "толерантно" се нахвърли на хората, изразяващи правото си на мнение. Дръзналите да бъдат различни от нея биват заклеймени и отговорни за съсъоянието на държавата ни. Евала!

ок, аз съм толерантна и те оставям сам/а да си правиш изводите
    щом това са за теб представите за толерантност...

Супер фен Аватара на kindergarden
    А за теб какво е? Да припадаме от удоволствие като видим някоя двойка гейове ли?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Madlenita Виж мнението
    умрях от смях

Мега фен Аватара на RagioL
    Публикуването на гадории е не, толерантност а желание да предизвикаш отвращение.
    Последно редактирано от RagioL : 06-26-2013 на 10:14

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    ЪЪЪх, ЗАЩО, БЕ? Защо са тези снимки на първата страница? Блах... Аз викам тука ще има някакви кученца или... котенца, пък то - педали...

Когато с г-н Боклук се бяхме запознали, зимно време вечер се събирахме в най-близката кръчма да празнуваме със съучениците ми, че е някой си делничен ден, поливайки празниците с питателни алкохолни напитки.
    Не си спомням честно да ви кажа как точно се стигна до там, но беше впоследствие моя провокация. Та, с един индивид се награбиха няколко пъти и си пуснаха яко език. (Което замисляйки се се е повтаряло от тогава)
    Фактора със странната гъделичкаща възбуда от случилото се я оставяме на страна, защото ще стане прекалено дълго.
    Но идва друго - само човек уверен в сексуалната си ориентация може да приема това без тревоги и притеснения. Готино и свежарско такова ми дойде. Ако си достатъчно осъзнат не би трябвало да ти пречат такива неща.

Но,да, фен съм.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Когато с г-н Боклук се бяхме запознали, зимно време вечер се събирахме в най-близката кръчма да празнуваме със съучениците ми, че е някой си делничен ден, поливайки празниците с питателни алкохолни напитки.
    Не си спомням честно да ви кажа как точно се стигна до там, но беше впоследствие моя провокация. Та, с един индивид се награбиха няколко пъти и си пуснаха яко език. (Което замисляйки се се е повтаряло от тогава)
    Фактора със странната гъделичкаща възбуда от случилото се я оставяме на страна, защото ще стане прекалено дълго.
    Но идва друго - само човек уверен в сексуалната си ориентация може да приема това без тревоги и притеснения. Готино и свежарско такова ми дойде. Ако си достатъчно осъзнат не би трябвало да ти пречат такива неща.

Но,да, фен съм.

ти си..интересна мдаа

Мега фен Аватара на Chacho
    girlwithblueeyes, пак ли тряа ти показвам колко ти е безпочвено "собственото" мнение (всъщност не е мнение, а усещане, щото няма нищо общо с трезвата мисъл) или сама ще се отказваш?

Ива ви направи закашмер.

Евала!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си