.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 204
    Когато с г-н Боклук се бяхме запознали, зимно време вечер се събирахме в най-близката кръчма да празнуваме със съучениците ми, че е някой си делничен ден, поливайки празниците с питателни алкохолни напитки.
    Не си спомням честно да ви кажа как точно се стигна до там, но беше впоследствие моя провокация. Та, с един индивид се награбиха няколко пъти и си пуснаха яко език. (Което замисляйки се се е повтаряло от тогава)
    Фактора със странната гъделичкаща възбуда от случилото се я оставяме на страна, защото ще стане прекалено дълго.
    Но идва друго - само човек уверен в сексуалната си ориентация може да приема това без тревоги и притеснения. Готино и свежарско такова ми дойде. Ако си достатъчно осъзнат не би трябвало да ти пречат такива неща.

Но,да, фен съм.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Когато с г-н Боклук се бяхме запознали, зимно време вечер се събирахме в най-близката кръчма да празнуваме със съучениците ми, че е някой си делничен ден, поливайки празниците с питателни алкохолни напитки.
    Не си спомням честно да ви кажа как точно се стигна до там, но беше впоследствие моя провокация. Та, с един индивид се награбиха няколко пъти и си пуснаха яко език. (Което замисляйки се се е повтаряло от тогава)
    Фактора със странната гъделичкаща възбуда от случилото се я оставяме на страна, защото ще стане прекалено дълго.
    Но идва друго - само човек уверен в сексуалната си ориентация може да приема това без тревоги и притеснения. Готино и свежарско такова ми дойде. Ако си достатъчно осъзнат не би трябвало да ти пречат такива неща.

Но,да, фен съм.

ти си..интересна мдаа

Мега фен Аватара на Chacho
    girlwithblueeyes, пак ли тряа ти показвам колко ти е безпочвено "собственото" мнение (всъщност не е мнение, а усещане, щото няма нищо общо с трезвата мисъл) или сама ще се отказваш?

Ива ви направи закашмер.

Евала!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ива ви направи закашмер.

Евала!
    благодаря ти Чачи!

осъзнавам, че няма как да променя мнението на хората, но ми се иска да ги накарам да се замислят малко
    да, и аз съм против показността на хомосексуалистите, но съм и също толкова против и срещу тази на хетеро
    всеки тряя да си направи хубаво сметката, щото не се знае какво ще му поднесе утре живота..
    не искам и да си представям какво ще е на децата ви с обратна сексуална ориентация, ако имат такива родители

Може да не осъзнават, че е проблем, че не са толерантни точно към гейовете, но становището е по-объркано от самата хомосексуалност.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

искам да ми изтъкнете една единствена причина, която ви кара да мразите гейовете и да не ги толерирате
    (изключвам показността, щото я има и при хетеротата, тъй че нея я забравете, щото няма да е честно)

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    искам да ми изтъкнете една единствена причина, която ви кара да мразите гейовете и да не ги толерирате
    (изключвам показността, щото я има и при хетеротата, тъй че нея я забравете, щото няма да е честно)
    Дразни ги, че правят повече секс, уверени са в себе си и се гордеят с решенията си. Приемат се и се харесват, нещо, което повечето хора нямат.
    А нещо, което не могат да асоциират със себе си и не могат да сложат в дадена рамка ги плаши до болка. Предпочитат да заклеймят непознатото, водейки се по общественото течение, градено върху философия от преди векове.
    Не се замислят 'що за овчици са. Това негативно мнение е детето-изрод на майка Църква и баща Политика. А те самите са родени, за да се контролира масата. Това да имаш свободата да мислиш за себе си и извън догмите, и рамките, а да не го правиш...Кел файда за всички велики и не толкова, смели люде жертвали живота си, за да имаме това фундаментално право. Няма да коментирам колко от "анти-хомотата" реално имат такива наклонности и колко горчива завист изпитват към смелите си братя по сексуална ориентация. Себеомразата води до двойна омраза към това, което наистина искаме да сме. Може би започнах да звуча като псевдо-интелектуалец, заклет Фройдист, който смята, че всички проблеми завършват и започват със секс....Но точно там е уловката - има толкова малко връзка със сексуалното в ориентацията, че те кара да се замислиш.

И аз имам въпрос. Аз, когато си намеря съмишленичка на купон, в дискотеката или някъде си там и започнем да си отдаваме заслужените ласки, смело, без притеснения, защото сме прекрасни същества създадени, за да даваме и получаваме любов, и не намираме нищо противоестествено в това...Тогава, когато вече сме се изчукали душевно и вербално няколко пъти, и магията ни тласне една към друга, и преплита палавото си езиче с моето (не съм сигурна магията или девойката - и никога няма да разбера)...
    Тогава, защо дори най-екстремният анти-хомосексуалист започва да замрежва влажният си поглед, който не може да свали от мен и дамата, а като се прибере си бие чикии мислейки за видяното? Докато девойките (дори и екстремните, може дори да са приятелките на чикиджиите от предният случай) гледат, някои се овлажняват, други не, но не откъсват поглед. Любопитство, интерес, ново, странно, естетически красиво, после ще можем да коментираме и съдим, "и все пак дали с жена няма да е по-хубаво"....СТОП! Опа, май някой си подаде хубавото краче от килера.

И никой нищо не казва после, защото е прекалено гузен....Може би идват да пишат в тази тема?

Но, когато някой прегърне своят bro, защото са имали "момент" започват едни драми и ексцесии, красиви думички като "педали", "анално податливи", и се заговаря за чупене на ръце, и глави...

И аз съм анално податлив педал, до голяма степен, защо никой не иска да счупи моите ръчички с които бъркам в котенца, мяу-мяу?

pic related, me and some other fag

Ако бяхме момченца едва ли съучениците ни щяха да се кефят и снимат, нали така?
    (бтв липсва ми червената ми дълговата коса :/)
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен
    не ме дразнят самите гейове, но ако ми се наврат пред лицето (като тази тема) си чиста провокация да ги изгоня или наритам...
    Сега... относно за германците... Мислите,че са по-толерантни от нас и са душички златни? Точно те.. са по-долни от пловдивските майни Защо мислите ,че нямат бездомни кучета? Знаете ли как бият животните си. Знаете ли,че като си българин, дори там да завършиш университет - те тъпчат и плюят от всякъде? Расисти, каквито са били и през втората световна . иначе са подредени и чисти (само от вън)

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    не ме дразнят самите гейове, но ако ми се наврат пред лицето (като тази тема) си чиста провокация да ги изгоня или наритам...

Ще ги изгониш ли тия или ще ги нариташ?

anonymous895156
    Guest
    какъв красив пейзаж има ;д ^

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    какъв красив пейзаж има ;д ^
    Айде да го наритаме и изгоним.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

Ще ги изгониш ли тия или ще ги нариташ?
    тези ме кефят .. гейовете да му мислят.. значи.. значи ако налитат мляскащи се маймуни от горе ми.. и не си тръгнат.. кво мислиш ще е по-добре. да повърна от горе им.. или да ги накарам да се одрапнат?

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    изключвам показността
    В такъв случай, много си ги уважавам. Не ми пречат.

тези ме кефят .. гейовете да му мислят.. значи.. значи ако налитат мляскащи се маймуни от горе ми.. и не си тръгнат.. кво мислиш ще е по-добре. да повърна от горе им.. или да ги накарам да се одрапнат?
    oh, God

но защоо? о.О
    дори не можеш да обясниш
    значии тези те кефят и могат свободно да изразяват чувствата си, а гейовете - не
    усещаш ли колко си зле?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    А ти защо в момента му натякваш вярата си ? Той няма ли право да има свое мнение ?
    n00bs

първо, това не е вяра
    второ, държи се дебилно и дори не може да се аргументира

Град
    Niggaland
    то и ти не може да се аргументираш винаги
    n00bs

не намесвай нашите спорове в темата
    ти що си толкова против хомосексуалистите?

Мега фен
    първо, това не е вяра
    второ, държи се дебилно и дори не може да се аргументира
    те да си изразяват любовта, това не ми пречи, но не и пред мен...
    Нали споделих за повръщането?
    Пък,ако е така... хайде да се върнем в тоталитарно време, когато и било прието за невъзпитано да се целуват и момиче с момче на публично място.
    Не съм виждал до сега пусната тема, в която първата снимка е изразителна любов на хетеросексуална двойка. Просто това е провокация. И си с много грешни представи за хората в чужбина, съжалявам, дано в бъдеще да не ти пречи това.

говори ми, говори..
    тоталитарното време?
    провокация е, даа
    и вие отговорихте на очакванията ми

Град
    Niggaland
    аз по принцип не обичам да ме пипат мъже, противно ми е
    а мн от педалите имат хив, а не желая даже да минавам покрай такива хора, гнус ме е (поради същата причина мразя да ходя в болници, защото аз отивам примерно за фрактура, а в чакалнята някакви ми кашлят навсякъде и си кашлят в ръката, после хващат дръжките на вратите)
    педерастията е болест, все едно са далтаности, само дето дефекта не е в окото, а в мозъка
    n00bs

Мега фен
    говори ми, говори..
    тоталитарното време?
    провокация е, даа
    и вие отговорихте на очакванията ми
    Какви очаквания? Кво съм ти отговорил? Че е гнусно?
    Ти кво искаш? Да поздравя темата и да умирам от радост?
    Ти си в теен форум.. кофата.. тук всеки изразява това,което мисли, което е хубаво. Извинявай, ама на теб като не ти е гнусно, не означава,че всички сме като теб. А да прикриваш истинското си мнения, като лъжеш, в името на общоприетите етикети - си е много мазно

към Якузата: ти си глупак! ..

хомосексуалността е често срещана, така ли ще се гнусиш и от сина си един ден, ако е гей?
    и сигурно ще ми кажеш, че ти така ще го възпиташ, че нз си кво и нз си що и няма да стане гей
    е да, ама не
    хомосексуалността е вродена, възпитанието не може да направи нищо по въпроса

Мега фен
    към Якузата: ти си глупак! ..

хомосексуалността е често срещана, така ли ще се гнусиш и от сина си един ден, ако е гей?
    и сигурно ще ми кажеш, че ти така ще го възпиташ, че нз си кво и нз си що и няма да стане гей
    е да, ама не
    хомосексуалността е вродена, възпитанието не може да направи нищо по въпроса
    На мен няма да ми е много приятно това. Няма да се гнуся повече , от колкото един баща,когато види дъщеря си да се мляска с някакъв си дришльо.

Какви очаквания? Кво съм ти отговорил? Че е гнусно?
    Ти кво искаш? Да поздравя темата и да умирам от радост?
    Ти си в теен форум.. кофата.. тук всеки изразява това,което мисли, което е хубаво. Извинявай, ама на теб като не ти е гнусно, не означава,че всички сме като теб. А да прикриваш истинското си мнения, като лъжеш, в името на общоприетите етикети - си е много мазно
    чудих се, чудих се кво да ти отговоря и не можах да измисля нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си