- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не са ли сладки?
за кво става въпрос? за отглеждане на дете от хомосексуални ? АБСУРД... те ще го побъркат :Д
те имат право да гледат дете точно колкото и хетеротата
ми да си направят, доколкото знам в манафияленд опитите да се забременяват мъже, не са спирали
n00bs
аз никога не бих искал да бъда осиновен от педали
късмет на педалското дете в даскало
n00bs
дето се учи от родителите си... има една крехка възраст около 2, 3 годишна възраст, през която ,ако детето е отглеждано от маймуни примерно- то започва да се държи като маймуна и после не може да проговори човешки никога или след много време и усилия..( натионал джиографик гледай )
Майката също играе роля .... Тези педали ще живеят и постоянно ще са с дето ,,си'' .. те ще се целуват пред него.... колкото и да се мъчат да го възпитат нормално.. при 90% от гейовете им личи от 100 км ,че са педали...
не е задължително детето да има майка, познавам момичета и момчета, които са загубили единия от родителите си
едно дете може да бъде нещастно и по много други причини
това да израсте в такава среда не би му навредило
аз не говоря за гейовете, които не знаят на кой свят се намират, а за тези, които на пръв поглед никога не би предположил, че са с обратна сексуална ориентация
те са напълно способни да възпитат и отгледат едно дете, дори много по-добре от други хетеросексуални двойки
но може и да го подиграват, сорка Чачи, но и заради наднормено тегло, несподелена любов, ниски оценки, срамно преживяване, акне, осамотение, различни интереси, стил на обличане, финансово положение, родителска професия (чистачи, контрольори, портиери, учители, продавачи в секс магазини, т.н.)
да биха го подигравали, 'щото живеем в такова общество за съжаление
тАкъв вид гейове.... се броят на пръсти.. то просто си му личи на всеки, дори да не е от пръв поглед... (като оставим тези,които разбират ,че са обърнали резбата чак на средна възраст) Въпреки това подигравките си остават..
да, пълно е със сираци.. нищо им няма на хората.... ама,ако кажеш ,че и това няма значение.. (нямам предвид за възпитанието сега)
аз не соча единствено българското общество
сигурна съм, че има сериозни и отговорни хора, които могат да се грижат добре за едно дете и да му дадат добър старт в живота
Аз малко не по темата, ама ми е интересно: След като в домовете за сираци условията са ужасни, децата са нещастни, какво им пречи да ги дават за осиновяване на всеки, който поиска - сам човек, гейове, лесбийки, бедни семейства ... то са проверки, изпитателни срокове, глупости, все едно държавата като царчета ги гледа![]()
Е, добре, де - баща ми умира и ме гледат майка, и баба. Каква е разликата между това и да ме гледат две лесбийки?
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ