.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Фен
    Град
    Bulgarian Shumen

Зъбен имплант

Здравейте.
    Преди 1 месец ми извадиха зъб. Той беше млечен и без корен, но се задържаше. По едно време обаче почна много да се клати и се наложи да бъде изваден. Сега имам дупка отпред по средата на долната челюст. Посъветвах се с ортодонтката си, която може да ми направи мост, но не и се искаше и ме прати на хирург. Той каза, че ще стане имплант, но ще струва към 800лв. От различни източници се убедих, че имплантът е по-доброто решение.
    Пиша ви тук с надеждата за съвет къде да отида (София) да ми се направи такъв имплант. Много бих се радвал на отзиви на хора, преминали през такава процедура. Всякакви коментари ще са ми от полза. Благодаря.

Мега фен Аватара на draid
    Нещо яко се бъркаш. Ако зъба е бил млечен, то тогава какви мостове и импланти сънуваш ?

Може да няма зародиш на постоянен зъб.

За кой зъб точно става въпрос и на колко си години?
    Пас за препоръката, но имплантът наистина е по-добър вариант от къде и да се погледне.
    bn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от canopy_ Виж мнението
    Може да няма зародиш на постоянен зъб.
    Мдам.
    С други думи, или ще й стои дупка в редицата цял живот, или ще слага имплант.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    При само един липсващ зъб може да се направи и като мост хванат за съседен. Имплантът е най-хубавото, но и най-скъпо решение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си