- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Здравейте! Имам мъничък проблем!
Здравейте! Моят проблем е, че с гаджето ми (който е на 1и още един (на 19) правихме любов, но презервативът се скъса, когато той му лапах и падна сперма в устата ми.Другият пък ми се изпразни в дупето. Искам да питам мога ли да имам бебе или близнаци? Благодаря предварителну.
![]()
офф !
ние секс правим с ескапел, след вс сношение взимам по 1но цикала ми още не е дошал
![]()
Някои заслужавате да сте 365 дни в годината на училище и да ви пускат от там само колкото да се приберете да спите. Аман от хора без работа![]()
Eдно време поне тролването си беше качествено, вие сега нищо не можете да направите..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Това тролване даже не е и забавно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Наистина вече се изумявам от безхаберието на модераторите в тоя форум. Много ми е любопитно, защо такива малоумни индивиди директно не получават бан...
Не.
Това за модераторите е вярно де - затварят само хубави теми, а такива простотии си стоят
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Е, айде, модераторите намесихте. Има достатъчно сол в коментарите, че троловете да си умират.
Хубавите теми си заслужават да бъдат модерирани и не се затварят току-така.
Трето, има ЛС-та, модераторите отговарят.
Но като се замисля, тая тема и сол не заслужава.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Умри бе,мършо!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Жалък опит за тролване.
Ще изядеш БАНана... усещам
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ЛС-то беше за "хубавите затворени теми". А теми като тази никой не им обръща прекалено много внимание. И да се заключат, и да не се заключат, както виждаш, се отсяват. Преди се заключваше и за малки дози спам, сега се заключва когато някой пречи. Ако не беше улекнала модерацията, нямаше да си говорим толкова лежерно и да се отклоняваме от темите в събралите интерес посоки. По-добре така, тия теми се преживяват.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ха т'ва шега ли е? Не няма да имаш дете и близнаци само ако ти се испрази в п*тката иначе ако се испразни в устата или в дупето няма как да забременееш и преди да правиш секс малко прочети някои работи![]()
Ходи си мий устата че е хванала кора
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Вече дори и троловете не са качествени в този форум....
--------------------------------------------------------