Не знаех как да започна и реших просто с едно "Здравейте"! Първо искам да кажа, че много рядко се влюбвам, но това стане ли вниманието ми е насочено само в човека, в който съм се привързал. Случвало ми се е 3 пъти. Един път бе споделена, а втората не. Преди 3-4 месеца се повтори сценария, при който да не е споделена. Първите дни минаха доста трудно и бавно, тъй като знаеш, че този човек в момента най- вероятно се мляска с някого си или прави други доста по интимни неща. Мисълта за това просто те убива. Депресията ме налегна с пълна сила! Бях развалина в буквалния смисъл на думата. Една сутрин реших да не мисля за въпросното момиче. Отдадох се на храната, като се тъпчех през 30 мин. , с каквото ми попадне в ръцете. Това не беше достатъчно! За това реших да се отдам на тренировките и слушането на музика, излизането с приятели, дори и адреналина се отдадох (катерене по планина, скачане с бънджи) и мога да кажа, че се разсеях до такава степен, че два дни нямаше и помен за любов. Реших и да пробвам нещо различно с външния си вид и още същата вечер срещнах ено много сладко момиче, с което вече си пишем и се виждаме. Разликата между първата и втората несподелена любов бе, че вместо да се отдам в някакви развлечения или да се забавлявам с приятели в първата го ударих на алкохолни страсти, които не бяха много приятни... Видях, че от алкохола няма смисъл и дори вече нямам кеф да пия! Затова мисля, че несподелената любов имаше положителна страна, която и не подозирах. Вие какво правите, за да забравите човека, с когото сте се били или не може да бъдете с него :P !?