Здравейте! Регистрирах се в сайта само за да споделя положението в което съм изпаднала и да помоля за съвет Имам сериозен приятел от повече от година сме заедно, обичаме се като луди, но страшно много го ревнувам. Ревнувам го от всичко и от всички, дори от майка му. Ревнувам го когато излиза, когато е на училище, когато се среща с приятели, когато говори или се снима с приятели и качва снимки в социални мрежи или пък си пише/чати с някое момиче.. А пък, не дай си боже да се снима или говори с момиче. Ревнувам го от най-малкото нещо. Напоследък изпадам доста често в депресии, искам да се самоубия не ми се живее, избухвам в сълзи само при мисълта за него. Плача по цяла нощ и сякаш имам камък на гърдите, тежко ми е, не мога да дишам, задушавам се и не мога сутрин да отида на училище. До такава степен съм се вманиачила, че не мога да опиша с думи и дори самата аз мисля че е болестно състояние. Относно него, той не ми дава поводи за ревност, кълне се, че ме обича, излиза рядко, но въпреки това се самоизяждам. Имам чувството, че ако бих могла щях да му затворя очите, някак си ако може да не вижда нищо друго освен мен. Понякога, когато се караме искам да умре за да не е с никоя друга, ако не е с мен. Идея си нямам как да постъпя. Знам че има много теми като тази във форума, но моето наистина е много сериозно и не знам как да се справя. Моля ви дайте ми съвет!