.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Kaк да разберем

Излизах на първа среща с едно момиче и се чудих дали аз съм и допаднал, както тя на мен. Има ли някакъв начин да разбера без да я питам? Смисъл начина на говорене, държание...

Ако идва при теб, говори си с теб, обръща ти внимание, но има значение как се е държала преди с теб? Как се държи сега с теб? Ако да, то по-добре или по-зле?

Ние за първи път се видяхме. Иначе добре се държа, беше мила. Говорихме си доста, като цяло тя беше по инияцетивна задаваше повечето въпроси. Според мен си прекарахме добре, но не знам за нея.

Голям фен Аватара на JuStElly
    За първи път се видяхте, много хубаво... интернет любов, предполагам?

Потърси я след 1 - 2 дни, покани я пак... ако ти откаже, значи не е минало добре ;дд

излезте още няколко пъти, ама още само като приятели, смсл вие не се познавате почти и трябва да се опознаете... тъкмо ще видиш дали сте си паснали

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Покани я пак.

Ами да така е най-добре да я поканя пак. Само, че днес сутринта като и писах не ми е отговорила още, а ако не пише трудно ще стане да я поканя.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Ако не ти пише, значи не е минало добре ;Д
    Толкова ли е трудно да се сетиш ;ДД

Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Ако не ти пише, значи не е минало добре ;Д
    Толкова ли е трудно да се сетиш ;ДД
    Да съм казал, че не съм се сетил?

Мега фен Аватара на Chacho
    Надали си й направил някакво впечатление за една среща, като това, което ти очакваш. Сигурно й е било приятно. Не го мисли толкова и излезте пак, бутни нещата още една крачка напред. Ще е по-отпуснато този път. Не я разпитвай как си е прекарала и си гледай и собствения кеф. Двама трябва да се забавлявате като излизате. А не да го забравите това от мисли по другия.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми сега я чакаш да ти отговори и я каниш на втора сеща. Ако извърти нещата с някое глупаво оправдание или пък въобще не ти пише - сам можеш да се досетиш...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Когато и пишеш например някъде в скайп или ФБ забележи колко бързо ти пише,така що годе се разбира,че игнорира други.
    Ако те харесва ако я поканиш да излезете,пак ще излезете.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от lyuba991 Виж мнението
    Ако идва при теб, говори си с теб, обръща ти внимание
    Де факто всички момчета, с които излизам, на които обръщам внимание и с които си говоря, са мои потенциални любовници. И контрата - всички момчета, които си говорят с мен, идват при мен и ми обръщат внимание ли ме харесват?
    Авторе, излез с нея още няколко пъти, опознайте се, разбери дали ти я харесваш и след това давай напред.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    И контрата - всички момчета, които си говорят с мен, идват при мен и ми обръщат внимание ли ме харесват?
    Има няква доза истина ;(
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

имах впредвид ако коренно си е променила отношението към него ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си