- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Привличане
Здравейте, teenproblem. Въпросът е доста странен затова ще се радвам ако съм разведрил някого от вас. Наистина ме е срам да попитам някой приятел очи в очи да не се изложа...
Забелязал съм момиче когато е силно привлечено към мен при визуален контакт (при взаимна усмивка) имам някакво странно много краткотрайно шумене/кънтене в ушите (рамките на 1-2 сек). Забелязал съм го при няколко момичета, като наистина бяхме взаимно привлечени. Не ми се е получава когато момиче не проявява интерес към мен,само взаимно. На какво се дължи това? Плод на мое лудо(??) изкривено въображение или факт - хормони, странен физически недъгг..? Случвало ли ви се е при привличане такива странни неща или аз си просто въобразявам.. индивидуално ли е.... Благодаря
на мен понякога също ми се случва, сигурно е когато харесваш някого много![]()
Оуу колко сладко, като от някой филм ^^
Какъв недъг, ти добре ли си?! То е толкова яко... ;д
При мен е едно супер странно чувство в стомаха-пеперуди съм чувала да му викат.Да,изтръпвам цялата и получавам сърцебиене като е около мен понякога.Разбираемо си е.
![]()
Това се дължи на ерекцията ти, която ти нарушава амплитудата.. оттам се получава и свиркането в ушаците.
Това,мой човек,е зов от отвъдните селения.
Момите,с които си имал вземане-даване от минали животи(и които не са се реинкарнирали заедно с теб )те помнят и не спират да те столкват...
Всички тия писъци,истерии и шумове ги чуваш,защото те ревнуват ,при това силно и неконтролируемо.
Имаш си работа с полтъргайсти.
Потърси специалист,защото за в бъдеще нещата може и да се задълбочат...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Благодаря на всички за отзивите! Много сте мили.
Тази реакция е само при мен? И не нямам ерекция, момиче което НАИСТИНА много първоначално харесвам нямам сексуални желания към нея отначало, наистина. Би ли обяснил по-подробно..? Благодаря!
Няма нищо по-хубаво за започване на деня с голяма доза смях! Благодаря!![]()
Последно редактирано от untilendoftime662 : 06-18-2013 на 05:10