Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
Бе, ти вчера си се родил, днес ми обясняваш какво било по време на комунизма. И какво за Бога разбираш от икономика... Не, не, хайде обясни ми малко повече за икономиката, супер интересното ми е да чуя.

А правителството на Бойко беше единственото, за което имаше протест в тяхна подкрепа.
Mойто момиче. ГЕРБ вкараха мутренската и полицейщината в държавата . Те са едни изнудвачи и това,че изхабиха държавните спестявания и фондове, за да построят няколко отсечки и нищо друго, за сметка на гладуващия народ ...
Възможно е голяма част от протестите за свалянето на ГЕРБ да бяха организирани от БСП и други партии, но ако народа имаше хляб - нямаше толкова много хора да излязат на улицата.
Аз не мога да повярвам, че има още хора, които ще гласуват за ГЕРБ.
Вие не си ли давате сметка, че ако ГЕРБ отново се върнат на власт - протестите невиждани до сега , ще има много пострадали и отново ще паднат от власт.
А за комунизма... сега не може въобще да се мерим с тогава... Все пак, преди 20 години сме имали държава Всичко построено стои от тогава факт е..
И да ви кажа.. Костов е много по-добра алтернатива от Бойко. Той също може да е крал и разпродавал, но по негово време как е било, а сега как е? Не , не кризата е виновна. я варвете в Турция например, или Германия да видите криза.
През комунистическо време Турция е била една бедна и мизерна държава, всички са я подигравали. А сега пенсиите им са по 1000 лв, а храната не е по-скъпа от тук , нямат стари къщи, всичко е подредено, а протестите там не са на икономическа основа !