Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
Искам вълшебна пръчка. Само това става ясно от тоя пост. Ти си някакъв родственик на оная малоумница Кунева, 60 реда изписа и нищо не каза.
Типичен средностатистически българин, искащ правителството да му вкара парите в джоба. Реви си там и си оплаквай съдбата горчива.

Климатроник, бягай в прашна Анадола да те видим. А Германия не я споменавай дори, 'щото ние като нация до немците сме просто жалки. Нищо не ми каза за икономиката, пфу.
Мама и тате я пратили в чужбина да учи и нашата си повярва дотолкова че взе да обижда на "българин"
Пази боже, сляпо да прогледа.
Жалка...

Не искам държавата да ми вкарва пари в джоба, искам да не ми го празни.
Или, поне като го празни, да знам къде отиват парите. Защото в момента плащам по 120 всеки месец осигуровки, отделно данъци и не знам нито къде, нито за какво се харчат тея пари. Нито здравеопазването ни е здравеопазване, нито пенсиите ни са пенсии. За друго да не говорим...
Чувствам се измамен, тъпа путко. Собствената ми държава ме краде. Хората, които с гласа си пращам в парламента, за да защитават моите интереси ме крадът. И ми изкача някаква като тебе, млад човек, с уж претенции за образование и интелект и ми казва да се примиря? Че нямало алтернатива?
Ти нормална ли си? На кой свят живееш?
Иди и си поговори с някои пенсионер като си в България. От тея дето висят по пейките, повечето са толкова самотни че няма да повярваш как ще се зарадват на това че има с кой да разменят 2 приказки. Иди, поразпитай как живеят, как преживяват и пак ела да си вееш простотията тука.