Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
А, ако не е обида, значи трябвало да е комплимент. Еми виж значи как те лаская.
Готов си за конкурс за красота, приказките ги докарваш от раз.

Хайде работи по въпроса със силното гражданско общество в такъв случай. Сигурно дотук доста неща си направил в тази насока де, убедена съм. Ама политическа идея пак липсва.
Що да не работя по въпроса със силното гражданско? Към по-добър свят чрез лично усъвършенстване. Уча, работя, плащам си данъците, имам си гражданска позиция, изразявам я, ходих да протестирам когато трябва, тези дни пак ще ходя, гледам да си защитавам правата където и както мога. Какво повече да правя?
Политическата идея... каква идея? Кажи ми една партия с идея. Една партия дошла с програма и работела през целия си мандат по програмата. Няма такава. Депутати с по 20 години стаж, това го няма никъде. В нормалния свят хората идват да свършат нещо за 4 години и си отиват да си гледат работата, фирмата, градината и т.н. Реално дали ще е дясна, ориентирана към бизнеса или лява социална ориентирана политика, няма голямо значение стига трите власти да се контролират и да не се стига до преяждане с власт. Тоест да си носят отговорността за действията, ама не само политическа т.е като сгафят да не ги изберат повече, ами и наказателна при корупция, измами и прочие неща които са обществена тайна.
Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
А, ако не е обида, значи трябвало да е комплимент. Еми виж значи как те лаская.
Готов си за конкурс за красота, приказките ги докарваш от раз.
Лявото ми мъдо желае да те уведоми, че почти получих ерекция.