.
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Помощ :)

Threaded View

Помощ :)

Здравейте! Имам проблем с момиче което наистина започнах да обичам не намирам изход и решение... Всичко беше идеално до преди няколко дни пишем си от 4 5 месеца, започнахме да излизаме заедно всичко беше като в приказка. Много съм мил с нея, към никого така не съм се държал тя също ме питаше с какво я заслужава тая моя милост... Подарявах и рози тя много ги обича, подарих и гривна носи я... Но един ден отношението и се промени спря да ми пише че съм бил важен за нея спря да ми показва какво чувства спряхме и да излизаме само се прегръщахме. Попитах я защо се държи дистанцирано от мен тя каза че била много объркана и не знаела какво иска, не и вярвам защото тя е наий-сериозното момиче което познавам точно тя знае какво иска до сега е нямала сериозен приятел, отблъсквала е всичките ранена е от преди но всичко е отминало тя ми го каза каза че съм ацки важен за нея.. За мене тя е много специална, чиста и перфектна не съм изпитвал към друга такива чувства не искам всичко да свършва... Тя е ДЕВА, прекалено се влияе от хорското мнение не иска други да ни виждат и се дърпа, Аз съм козирог. Последното което мога да направя е да и кажа колко ми липсват прегръдките и целувките и всички напи спомени до сега и колко много държа на нея... Разорен съм, вече си пишем много по рядко..
    Последно редактирано от nokia123 : 06-15-2013 на 13:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си