Защо е толкова трудно да бъдеш с такъв човек като приятеля ми
Добро утро !
С моя приятел вече почти 4-та година сме заедно,да имали сме много дразги разделяли сме се,събирали сме се и отново сме заедно,въпреки разстоянието което стои между нас 170 километра,защото аз уча в друг град. Но сега като се събрахме с него имахме уговорка да му кажа с кого съм била докато той не е бил до мен... Да не съм длъжна,защото не е бил до мен ,но поиска а аз нямах нищо против..до сега нямаше никакви проблеми специално тази тема.
Но вчера ме изпрати на автогарата и всичко беше супер с усмивка си тръгнах. Но вечерта когато се чухме ,започна да ме обижда и да ми говори как може такива работи да прая,нали сме имали уговорка че всичко ще му казвам... Просто при нашата раздяла бях излизала 2 пъти с момче... и пихме кафе...как можело да отида в момчето той не е искал просто да се видим за кафе,а други неща...Добре съгласна съм че може би с това не ме е извикал,но точно в него момент приятеля ми исках да го забравя да го заменя с друго момче,но не се получи...,но защо така трябва да реагира...да това момче тръгна да ми налита вярно е но аз си тръгнах ) А приятеля ми чак иска да се разделим..
Как да постъпя,а не искам да го изгубя ..
Помощ!